Τους Imam Baildi θα υποδεχθεί ο Φοίβος Δεληβοριάς στο στέκι του στο Γκάζι, την «Ταράτσα του Φοίβου».

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και τη θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνουν τον κύκλο τους το Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους!

Η «Ταράτσα του Φοίβου», ένα ολοκαίνουριο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σε ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου «πεσμένη» και με εξίσου βαθιά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς.

Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στη σκασίλα (και στη σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο. Με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό από όσα συνηθίζουν.

Η «Ταράτσα» που έγινε το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ, συνεχίζει και το Σεπτέμβριο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ώρα 21:00.

Προσκεκλημένοι του Φοίβου αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου είναι οι Ιmam Baildi, οι ΔΕ Variète και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης.

Δείτε επίσης:
Όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου για την «Ταράτσα του Φοίβου»

Φοίβος Δεληβοριάς - Η Ταράτσα του Φοίβου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας