Αντίτυπα του νέου CD «Η Ταράτσα του Φοίβου» θα υπογράψει ο Φοίβος Δεληβοριάς και θα μας πει κι ένα τραγούδι.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα» του στο Public Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ.

Τα Public και η Feelgood Records σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» θα βρίσκεται στο Public Τσιμισκή (Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη), για να υπογράψει αντίτυπα του νέου CD και να μας πει κι ένα τραγούδι.

«Η Ταράτσα του Φοίβου» ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του περσινού καλοκαιριού.

Θύμισε στο αθηναϊκό κοινό την παράδοση των αστικών αναψυκτηρίων και χάρισε στις χιλιάδες των θεατών τις μοναδικές καλλιτεχνικές συμπράξεις σημαντικών καλλιτεχνών από πολλούς και διαφορετικούς χώρους τέχνης.

Ολόκληρο το άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» κυκλοφορεί τώρα από τη Feelgood Records σε CD και ψηφιακά. Ένα άλμπουμ για όλη την οικογένεια, με 20 τραγούδια της «Ταράτσας» 2017 και τη φιλική συμμετοχή των καλεσμένων του Φοίβου Δεληβοριά.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά) οι:

Δήμητρα Γαλάνη, Σπύρος Γραμμένος, Ελβίρα Δαγιόγλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Αργύρης Μπακιρτζής, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώτα Νέγκα, Άγγελος Παπαδημητρίου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι + Fonέs, Στενός Κορσές (Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νεφέλη Φασούλη, Μάρθα Φριντζήλα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας