Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα live με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Από τον «Αόρατο Άνθρωπο» στην «Καλλιθέα» κι από εκεί στην Αβραμιώτου. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι τρεις εκλεκτοί συμπαίκτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του «six d.o.g.s» για να παρουσιάσουν, για πρώτη φορά ολόκληρους και back to back, τους δύο τελευταίους του δίσκους σε ένα «συλλεκτικό» live για αυστηρά 300 θεατές.

Υπάρχει μια μικρή κλωστή που ενώνει τον «Αόρατο Άνθρωπο» του 2011 με την «Καλλιθέα» του 2015. Ο πρώτος μιλάει για έναν συγκεκριμένο έρωτα και ο άλλος για μια συγκεκριμένη γειτονιά σε μια συγκεκριμένη εποχή. Και τα δύο τα έφαγε ο χρόνος και ένα συγκεκριμένο είδος πλούτου που σκοτώνει και δεν κοιτάζει πίσω του.

Και στους δύο δίσκους, που κυκλοφόρησαν από την Inner Ear σε CD και σε βινύλιο, πρωταγωνιστεί μια συγκεκριμένη γενιά παιδιών των προαστίων.

Συλλέκτες, φετιχιστές, φοβικοί της δέσμευσης κι όμως ορκισμένοι για πάντα, παιδιάστικα πολιτικοποιημένοι, ευαίσθητοι κάφροι, εξαρτημένοι και εξόριστοι από το πατρικό, άνθρωποι που μπορείς να βασιστείς όταν οι άλλοι κοιμούνται ή λείπουν απ’την πόλη… Όλοι κι όλοι 300 άτομα, αγόρια και κορίτσια. Αόρατοι στις γειτονιές τους.

Ένα live για 300 γνωστούς – άγνωστους, λοιπόν, με απρόβλεπτη εξέλιξη, καθοριστικές γνωριμίες και προοπτική δημιουργίας Λέσχης.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, το καταφύγιο του «six d.o.g.s» είναι εκεί, «αγαπάει μια Κική» και σε περιμένει.

Φοίβος Δεληβοριάς - Foivos Delivorias - Hit Channel

Συμμετέχουν:
Νεφέλη Φασούλη – Φωνητικά
Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα
Κώστας Παντέλης – Κιθάρες
Γιάννης Πετρόλιας – Ήχος

Αφήστε το σχόλιό σας