Ακυρώνονται οι δύο τελευταίες παραστάσεις στην «Ταράτσα του Φοίβου» για τον Ιούλιο, με καλεσμένη τη Λένα Πλάτωνος.

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες παραστάσεις στην «Ταράτσα του Φοίβου» για την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ’ την Ακρόπολη.

Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό ταλέντου μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα στο Γκάζι.

Φέτος, λοιπόν, ο Φοίβος Δεληβοριάς έστησε ξανά τις γιρλάντες και τα σημαιάκια του, κάλεσε καλλιτέχνες του τραγουδιού, του θεάτρου και της όρθιας κωμωδίας και επέστρεψε με μία ανανεωμένη ομάδα, αλλά και έναν επαναδιαμορφωμένο χώρο.

Η Ταράτσα του Φοίβου - Ιούλιος 2018

Την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου στην «Ταράτσα του Φοίβου» επρόκειτο να εμφανιστεί η Λένα Πλάτωνος, με το πιάνο της, το σπουδαίο sui generis ερμηνευτή Γιάννη Παλαμίδα και το μόνιμο συνεργάτη της Στέργιο Τσιρλιάγκο στους ήχους και τους προγραμματισμούς.

Μαζί της θα ήταν κι ένα κατ’εξοχήν μουσικό παιδί της, η Sissi Rada.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr.

 

Αφήστε το σχόλιό σας