Τα οικονομικά προβλήματα των σταθμών, αλλά και ο μεταξύ τους ανταγωνισμός έχουν φέρει πάρα πολλές αλλαγές στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα προγράμματά τους.

Η είδηση με την οποία μας υποδέχτηκε η νέα σαιζόν ήταν το τέλος εποχής του ιστορικού Ant1 97,2 , στον οποίο η διοίκησή του αποφάσισε να του βάλει λουκέτο και να τον μετατρέψει σε μουσικο-ενημερωτικό σταθμό με την ονομασία Easy 97,2.

Τις υπόλοιπες αλλαγές μονοπώλησαν τα πρωινά προγράμματα των σταθμών fm, όπου το δίδυμο Βαγγέλη Περρή και Έλενας Παπαβασιλείου αποχώρησε από τον Sfera για να προσχωρήσει στον Δρόμο, με τον Sfera να τους αντικαθιστά με το τρίδυμο Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ράνιας Κωστάκη και Γιώργου Λιανού.

Τη σειρά τώρα παίρνει ο VFM 88,3 ο οποίος χάνει δύο βασικά στελέχη του.
Νάντια Μπουλέ
 και Άρης Καβατζίκης αποχωρούν από τον όμιλο του Λυμπέρη και πηγαίνουν σε αυτόν του Ant1 για να αναλάβουν το πρωινό πρόγραμμα του νεοσύστατου Easy 97,2.
Οι δύο τους είχαν βρεθεί μαζί και την περσινή σεζόν στο πρωινό του Vfm, ενώ τα ηνία στη ζώνη 6-10 του Easy αναμένεται να τα αναλάβουν μαζί με την επίσημη έναρξη του προγράμματός του στα τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου.

Στη ζώνη 7-10 του VFM αντίστοιχα, για την ώρα θα παραμείνει μόνη η Μαρία Κωνσταντάκη, χωρίς το για χρόνια ραδιοφωνικό της δίδυμο, Νάντια Μπουλέ.

Αφήστε το σχόλιό σας