Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Το μήνυμα των Florence + The Machine υπέρ της μητριαρχίας

Το μήνυμα των Florence + The Machine υπέρ της μητριαρχίας

-

Δες και αυτά

Τη μητριαρχία εξύμνησε η Florence Welch.

Οι Florence + The Machine ήταν επικεφαλής στο φεστιβάλ «British Summer Time» που διεξήχθη στο Hyde Park του Λονδίνου το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η Florence Welch έστειλε μήνυμα υπέρ του φεμινιστικού κινήματος.

Πριν τραγουδήσει το «Patricia», ένα τραγούδι – ωδή στην Patti Smith που συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ «High As Hope» του συγκροτήματος, η Florence υπογράμμισε το γεγονός ότι η πλειοψηφία των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συναυλία ήταν γυναίκες.

«Καλωσορίσατε στη μητριαρχία. Είναι διασκεδαστικό!», είπε. «Είμαι τόσο χαρούμενη που εμφανίζομαι σήμερα σε ένα φεστιβάλ το οποίο αποτελείται κατά 70% από γυναίκες. Κάτι που δυστυχώς είναι τόσο σπάνιο στο κλειστό κύκλωμα των φεστιβάλ, όμως κοιτάξτε…», συνέχισε.

«Ήθελα να πω ευχαριστώ όχι μόνο σε όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να υποστηρίξετε αυτή την εκδήλωση, αλλά και στις απίστευτες γυναίκες με τις οποίες δουλεύω πίσω από τη σκηνή κάθε μέρα και που με βοηθούν να οργανώσω αυτό το show», συμπλήρωσε.

«Αυτό το φεστιβάλ και αυτό το line-up έχει συνασπίσει τις γυναίκες και πραγματικά αυτό που βιώνετε είναι μία μητριαρχική εμπειρία», σχολίασε. «Βλέπετε, δεν είναι τόσο κακό! Ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε και σε άλλα μέρη», ανέφερε.

Εκτός από τη Florence, στο «British Summer Time» συμμετείχαν επίσης οι Lykke Li, Nadine Shah, Let’s Eat Grandma, Goat Girl, Self Esteem και άλλες γυναίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας