Ότι το 2018 θα ακούσουμε νέα μουσική από τους Florence and The Machine είναι γεγονός, αλλά πότε θα συμβεί; Ίσως νωρίτερα από το αναμενόμενο…

Η Florence Welch και η μπάντα της ολοκληρώνουν το δίσκο που σηματοδοτεί την επιστροφή τους, 3 χρόνια από το «How Big, How Blue, How Beautiful».

Η τελευταία πληροφορία (μη επιβεβαιωμένη), μας ήρθε σήμερα και αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και τον πιθανό τίτλο του τέταρτου άλμπουμ των Florence and The Machine μετά τα «Lungs», «Ceremonials» και το προαναφερθέν «How Big, How Blue, How Beautiful». Το επόμενο LP θα έχει τίτλο «High As Hope» και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου, ακριβώς σε τρεις μήνες.

Αν είναι έτσι, το χρονοδιάγραμμα παντρεύεται καλά με μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και μέρες για το comeback τους, δηλαδή την κυκλοφορία του υποτιθέμενου lead single, «Sky full of song», στις 21 Απριλίου, την ημέρα του Record Store Day.

Προς το παρόν το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ήδη στις 6 Απριλίου θα ακούσουμε την απίστευτη φωνή της Florence. Οι Florence and The Machine συμμετέχουν και αυτοί όπως και η Lady Gaga, ο Ed Sheeran, η Miley Cyrus, η Demi Lovato και πολλοί άλλοι με ένα κομμάτι στο άλμπουμ αφιέρωμα στον Elton John, «Revamp».

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι από ειδήσεις για τους fan του ταλαντούχου γκρουπ.  Ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες.

Αφήστε το σχόλιό σας