Μετά τα επιμέρους video clip – κεφάλαια, το νέο φιλμ μικρού μήκους των Florence and The Machine δημοσιεύεται ολοκληρωμένο.

Η ολοκληρωμένη «Οδύσσεια» των Florence and The Machine κατέφθασε στις οθόνες.

Το «The Odyssey», μία ταινία μικρού μήκους που παρ’ όλα αυτά αγγίζει τα πενήντα λεπτά, είναι η τελική έκβαση της συνεργασίας του γκρουπ με τον σκηνοθέτη Vincent Haycock.

Το φιλμ είναι συντεθειμένο από μία σειρά video clips που έχουν αναδυθεί από το νέο άλμπουμ των Florence and The Machine,  «How Big, How Blue, How Beautiful» (Island / Universal), έχοντας προστεθεί και καινούριες συνδεκτικές σκηνές μαζί με ένα επιπλέον κεφάλαιο, το «Third Eye».

Κάθε video clip λειτούργησε ως ένα ξεχωριστό κεφάλαιο που ενσωμάτωσε ιστορίες από μία μάχη που βίωσε επί της οθόνης η Florence Welch, η frontwoman της μπάντας.

Μία «Οδύσσεια» εμπνευσμένη από το ομώνυμο σπουδαίο έπος του Ομήρου και από άλλα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, όπως η «Κόλαση» του Δάντη, που ακολουθεί τη Florence σε μία προσωπική αναζήτηση να βρει ξανά τον εαυτό της μετά τη συναισθηματική καταιγίδα μίας απογοήτευσης.

Το «The Odyssey» έκανε πρεμιέρα στην ιστοσελίδα των Florence and The Machine πριν μερικές ημέρες, ενώ σήμερα (13/5) δημοσιευθήκε στο κανάλι τους στο Vevo.

Αφήστε το σχόλιό σας