Με μεγάλα hits στο ενεργητικό τους, ο David Guetta και η Sia ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Ο έμπειρος DJ και μουσικός παραγωγός David Guetta συμπράττει με την ασύγκριτη hitmaker Sia σε μία μουσική συνάντηση που προβλέπεται να πετάξει… «φλόγες».

Ένα δίδυμο με απίστευτη χημεία ενώνει ξανά τις δυνάμεις του και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καρπός της συνεργασίας τους θα είναι ένα hit-single.

Το ανεξίτηλο σημάδι των τεράστιων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει έως σήμερα εγγυάται για το αποτέλεσμα: «Titanium», «She Wolf» (Falling To Pieces), «Bang My Head» με τον Fetty Wap, «Beautiful People» και «Never Give Up» είναι τα εντυπωσιακά δείγματα από τη συνάντηση δύο κορυφαίων τραγουδοποιών που γνωρίζουν τρομερά καλά πώς να δημιουργούν smash hits.

Σημείο αναφοράς των συνεργασιών τους είναι αδιαμφισβήτητα το «Titanium» (2011), το οποίο έγινε πέντε φορές πλατινένιο στην Αυστραλία και διπλά πλατινένιο σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο, με συνολικές πωλήσεις που πλησιάζουν παγκοσμίως στα 6,5 εκατομμύρια.

Συνολικές πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου έχει πραγματοποιήσει και το «She Wolf» (2012).

Ο David Guetta και η Sia έχουν κατακτήσει πάμπολλες φορές τις κορυφές των charts, είτε μόνοι είτε μαζί, και υπόσχονται να το επαναλάβουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους που ονομάζεται «Flames».

Το «Flames» του David Guetta και της Sia θα κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη Πέμπτη, 22 Μαρτίου.

Τελευταία φορά που συναντήθηκε ο David Guetta με τη Sia ήταν στα τέλη του Φεβρουαρίου, όταν μαζί τον Afrojack δημιούργησαν το remix για το «Helium».

Αφήστε το σχόλιό σας