Στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» ο Φοίβος Δεληβοριάς θα συναρμολογήσει ένα άκρως προσωπικό σκηνικό.

Έπειτα από την εξόρμηση στην Τεχνόπολη για την πραγματοποίηση ενός εορταστικού φεστιβάλ αφιερωμένου στα είκοσι έτη λειτουργίας του, ο «Σταυρός του Νότου» επιστρέφει στη γνώριμη βάση του – στο Νέο Κόσμο – για έναν νέο κύκλο καλλιτεχνικών παραστάσεων. Φοίβος Δεληβοριάς

Παρομοίως και ο Φοίβος Δεληβοριάς, όπου μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του επιστρέφει μαζί με τους συνεργάτες του στην Αθήνα.

Το μομέντουμ είναι αν μη τι άλλο ιδανικό.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα ανέβει στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για τα τρία επόμενα Σάββατα του Οκτωβρίου. Εκεί, θα συναρμολογήσει ένα άκρως προσωπικό σκηνικό αποτελούμενο από πρόσωπα και μέρη που αιχμαλώτησε ο «ωτακουστής» και «οφθαλμολάγνος» ερμηνευτής και τραγουδοποιός καθ’ όλο το μήκος της περιπλάνησής του στη μουσική, από το σωτήριον έτος 1989 μέχρι σήμερα.

«Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί…»

Η Χριστίνα Μαξούρη θα αφήσει τα «Δανεικά Παπούτσια» της στην είσοδο του ΣτΝ και θα συνοδεύσει το Φοίβο Δεληβοριά με τον απόλυτα προσωπικό τρόπο της.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα εμφανιστεί στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου το Σάββατο 15, 22 και 29 Οκτωβρίου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα)
Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα)
Κώστας Παντέλης (κιθάρες)
Γιοέλ Σότο (μπάσο)

Αφήστε το σχόλιό σας