Ένα απίστευτο στοίχημα πρότεινε ένας φοιτητής από το Ντιτρόιτ στον άσο των Σακραμέντο Κινγκς, Νικ Στάουσκας: Να βγει ραντεβού την σέξι σύντροφό του. Και τελικά τα κατάφερε!

Μοιάζει με ψέμα, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ο Τζέιμι Γκέρα, φοιτητής στο Woodhaven High School του Ντιτρόιτ ρώτησε μέσω twitter τον 21χρονο σούτινγκ γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς, Νικ Στάουσκας, πόσα retweets θα χρειάζονταν για να δώσει την έγκρισή του στην φίλη του, Τέιλορ Άντερσον, να τον συνοδέψει στον χορό αποφοίτησης.

Ο άσος των Κινγκς, αστειευόμενος του απάντησε πως θα χρειαζόταν 10.000 retweets, αριθμός τον οποίο θεωρούσε ακατόρθωτο. Που να ‘ξερε όμως πως μέσα σε δύο ώρες (!) ο φοιτητής θα συγκέντρωνε πολλά περισσότερα!

Φοιτητής κέρδισε το στοίχημα και μαζί και την γυναίκα του Στάουσκας twitter

Ο κόσμος του twitter επιστρατεύτηκε για να τον βοηθήσει, ενώ στην προσπάθειά του πήραν μέρος και παίκτες του ΝΒΑ, αλλά και του NFL.

Βλέποντάς τον αριθμό των retweets, ο Στάουσκας, δεν μπορούσε παρά να τηρήσει το στοίχημα που έβαλε και να αφήσει την κοπέλα του να γίνει η ντάμα του φοιτητή στο χορό της αποφοίτησής του. Ωστόσο, όπως δήλωσε δεν θα τους άφηνε μόνους, αλλά θα πέρναγε «να πει ένα γεια».

Αφήστε το σχόλιό σας