Άννα Βίσση
Άννα Βίσση

Θριαμβευτικά τελείωσε το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου ένα ακόμη πρόγραμμα για την Άννα Βίσση, την απόλυτη Ελληνίδα star!

Το LAV μπορεί να ξεκίνησε επεισοδιακά πριν από 3 μήνες, αλλά ολοκληρώθηκε πανηγυρικά, όπως κάθε show της Άννας Βίσση όλα αυτά τα χρόνια. Το Κέντρο Αθηνών κατακλύστηκε από Fannatics και κόσμο που πήγε να θαυμάσει την τραγουδίστρια για τελευταία φορά σε αυτό το είδος, λίγες εβδομάδες μόνο πριν την πρεμιέρα της για τους Δαίμονες. Η Άννα Βίσση σε εξαιρετική φόρμα μαζί με την Demy και το Νίκο Ζωιδάκη αποζημίωσαν το κοινό και με το παραπάνω!

Παρέλαση επωνύμων!

Οι επώνυμοι, παρόντες στο Κέντρο Αθηνών όλους αυτούς τους μήνες, βρέθηκαν εκεί και για το κλείσιμο της Άννας. Και ήταν αμέτρητοι:

– Οι της οικογένειας: Νίκος Καρβέλας, Αννίτα Πάνια
– Οι στενές φίλες και συνεργάτιδες: Christine Crokos και Μυρτώ Κοντοβά
– Οι ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παππά

Και πολλοί ακόμη από το χώρο του τραγουδιού των επιχειρήσεων και της τηλεόρασης μεταξύ των οποίων η Τάμτα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Σάσα Σταμάτη, ο Νίκος Χαλκούσης, η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Fannatics μέχρι πρωίας!

Πιο πιστοί από όλους, οι Fannatics γέμισαν για άλλη μια φορά το κέντρο και δεν άφησαν την Άννα να κατεβεί παρά μετά τις 06.40 το πρωί!

Από ένα σημείο και μετά, τα happenings από την ομάδα της Άννας Βίσση και τους Fannatics δεν είχαν τελειωμό, δίνοντας στην τελευταία βραδιά αυτόν τον informal τόνο που μόνο τα προγράμματα της Άννας έχουν!

Παρακολουθήστε παρακάτω στιγμές από το αξέχαστο τελευταίο party του LAV!

Party! «Δεν είναι ψέμα»!

«Η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας»

«Μεθυσμένη μου καρδιά» αφιερωμένη στη Νίκη!

Αφήστε το σχόλιό σας