Φήμες θέλουν την Rihanna να κυκλοφορεί ένα νέο single μέσα στο μήνα.

Ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο αλλά φαίνεται πως η Rihanna είναι έτοιμη να επιστρέψει με νέα μουσική. Υπάρχουν αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες ενδείξεις που υποδηλώνουν μια επικείμενη επιστροφή της ντίβας από τα Μπαρμπάντος.

Αρχικά να σας πούμε πως ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας πολύ ευνοϊκός σαν μήνας όσον αφορά τις πωλήσεις σε Ευρώπη και Αμερική, λόγω της προσέγγισης της περιόδου των Χριστουγέννων, έχουμε δει επίσης τη Rihanna να ξεκινάει φωτογραφήσεις σε εξώφυλλα περιοδικών. Ένας από αυτά είναι το περιοδικό Elle, όπου διαβάζουμε:

«Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια ισχυρίζονται ότι «δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε» εάν ένα single κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, αλλά δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν»

rihanna-elle

Η επιστροφή της αυτή τη περίοδο θα μπορούσε να σημαίνει ένα πρώτο του single από το νέο άλμπουμ λίγο πριν την κυκλοφορία του προς το τέλος του 2014. Κάτι σαν μια κυκλοφορία έκπληξη αλά BeyonceΗ άλλη επιλογή θα ήταν μια κυκλοφορία την άνοιξη, με αρκετά singles πριν από την κυκλοφορία του δίσκου.

Έπειτα, υπάρχουν και τα American Music Awards, που μπορεί να δούμε τη Rihanna ως guest «έκπληξη». Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και τη διαρροή πριν από λίγες μέρες μιας φωτογραφίας που έδειχνε το tracklist τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορία του.

Αναμένουμε… Εσείς τι νομίζετε; Θα ακούσουμε νέο υλικό από την Rihanna φέτος ή θα πρέπει να περιμένουμε για το 2015;

Αφήστε το σχόλιό σας