Μερικές ημέρες πριν την κυκλοφορία του καινούριου του άλμπουμ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας συστήνει εκ των προτέρων δείγματα από τα τραγούδια που θα περιέχει.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες έναν ιδιαίτερο δίσκο με τίτλο «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος».

Στον μουσικό κόσμο του καλλιτέχνη αναμειγνύονται οι εικόνες και οι παραστάσεις που τον συνοδεύουν από τη στιγμή της δημιουργίας των αξέχαστων Πυξ Λαξ, με συνεργάτες τότε τον Μπάμπη Στόκα και τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς. Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την ίδρυση της μπάντας που στιγμάτισε τη μουσική σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ψηλαφίζει με ανόθευτη αγάπη για τη μουσική τους ήχους μίας πορείας η οποία ένωσε με τα τραγούδια της τη γενιά μεγαλωμένη με Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, με αυτή του Άσιμου και του Σιδηρόπουλου και εν τέλει με τους σημερινούς εικοσάρηδες.

Συνοδοιπόροι του Φίλιππου Πλιάτσικα στο οδοιπορικό του νέου άλμπουμ είναι οι Nina Hagen, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ase Kleveland, Γιάννης Μηλιώκας, MC Yinka, Nina Fos, Φίλιππος Πλακιάς και Παρασκευάς Θεοδωράκης. Συμπεριλαμβάνοντα τα ντουέτα «Για Την Αγάπη» και «Είμαστε Τρελοί».

Η δισκογραφική δουλειά «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου από τη Minos EMI. Παράλληλα με το CD, την ίδια ημερομηνία, βγαίνει στα βιβλιοπωλεία το καινούριο βιβλίο του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «Το Όνομα». Διαβάστε περισσότερα και για τις δύο εκδόσεις εδώ.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε!
Πατήστε εδώ και απολαύστε τις μουσικές του!

Το άλμπουμ «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο iTunes.

  • «Να Φωνάξω Βοήθεια» :

  • «Someone Wrote ‘Save Me’ On The Wall» – Φ. Πλιάτσικας ft. Nina Hagen & MC Yinka:

  • «Now And Forever» – Φ. Πλιάτσικας ft. Nina Hagen & MC Yinka:

  • «Ηπειρώτικο Μοιρολόι» – Φ. Πλιάτσικας ft. Παρασκευάς Θεοδωράκης:

Αφήστε το σχόλιό σας