Φίλιππος Πλιάτσικας & Γιάννης Μηλιώκας εξυμνούν στο νέο ντουέτο τους τις θυσίες που πραγματοποιούμε συνεχώς «Για Την Αγάπη»!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας, δύο καλλιτέχνες με μεγάλη προσφορά στην εγχώρια μουσική την τελευταία εικοσιπενταετία τόσο ερμηνευτικά όσο και δημιουργικά, διασταυρώνονται σε ένα πανέμορφο ντουέτο.

Ύστερα από ένα διάστημα πολυετούς απουσίας από τη δισκογραφία, συναντούμε το Γιάννη Μηλιώκα να καταθέτει ξανά τα διαπιστευτήριά του. Τον περασμένο Μάρτιο, ο ερμηνευτής συνέπραξε με το Φίλιππο Πλιάτσικα και τον MC Yinka στο «Είμαστε Τρελοί» και εμφανίστηκε ως guest καλεσμένος στη συναυλία του Φ. Πλιάτσικα στο Θέατρο Παλλάς.

Η συνεργασία τους καταλήγει στο «Για Την Αγάπη». Ένα ντουέτο όπου αναμειγνύονται οι μουσικοί κόσμοι των καλλιτεχνών και υμνεί – με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο – τις θυσίες τις οποίες πραγματοποιούμε καθημερινά στο βωμό της αγάπης. Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στο Γιάννη Μηλιώκα.

Για τις 19 Ιουνίου είναι επίσης προγραμματισμένη η εμφάνιση του Φίλιππου Πλιάτσικα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Με τη συμμετοχή του Γιάννη Μηλιώκα και μαζί με τους Μανώλη Φάμελλο και Στάθη Δρογώση, όσοι παρευρεθούν θα βιώσουν μία αναπάντεχη ατμόσφαιρα!

Το «Για Την Αγάπη» κυκλοφορεί από τη MINOS EMI

 

Αφήστε το σχόλιό σας