Το περιβάλλον ενός πάρτι που διέσχισε τρεις δεκαετίες και έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο δημιουργεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Εν μέσω ηχογραφήσεων και προετοιμασίας για το επετειακό «Πυξ Λαξ 2018», ο Φίλιππος Πλιάτσικας βάζει το καλώδιο του ενισχυτή στην πρίζα και ξαναβρίσκει την επαφή του με τον ηλεκτρικό ήχο.

Από την εποχή των ηχογραφήσεων της «Στίλβης» και του «Μπαμπούλα», του «Μοναξιά Μου Όλα» και του «Παραδείσου που πάνε οι Παλιές Αγάπες», άλλαξαν οι κιθάρες και τα μηχανήματα αλλά όχι η διάθεση…

Μαζί τους σε αυτό το πάρτι αγαπημένοι του φίλοι και σημαντικοί τραγουδοποιοί που θα ολοκληρώσουν την παρέα: Μάρκος Κουμαρης (Locomondo), B.D. Foxmoor (Active Member), Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Φίλιππος Πλιάτσικας & οι Έηζολ 3.

Μια διαφορετική παράσταση! Εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε ξαναρχίζει! Βγάζοντας στην επιφάνεια απρόβλεπτα τραγούδια να ενωθούν με αυτά που περιμένουμε. Δημιουργώντας το περιβάλλον ενός πάρτι που διέσχισε τρεις δεκαετίες και έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Ένας από τους επιδραστικότερους μουσικούς των τριών τελευταίων δεκαετιών που τα τραγούδια του μπήκαν όσο λίγα στη ζωή και στις παρέες μας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Club».

Μαζί του οι Έηζολ 3: Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Λιβαδάς στα drums.

Τις Παρασκευές 2, 9, 16 και 23 Φεβρουαρίου.

O «Σταυρός του Νότου», έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την τρίτη δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί:
Ακούστε το νέο τραγούδι «Απ’ Την Αρχή»

Πυξ Λαξ - Πάλι Απ' Την Αρχή (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας