Τι δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τις καλλιτεχνικές συμπράξεις των Πυξ Λαξ; Θα επαναλάμβανε σήμερα κάτι παρόμοιο;

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κυκλοφορεί αυτές το διάστημα τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Βάλε Φωτιά» από τη Spider Music.

Παράλληλα, κάθε Σάββατο μέχρι τις 8 Απριλίου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», έχοντας μαζί τους Δραμαμίνη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» πριν λίγες ημέρες. Τη δεκαετία του 1990 οι Πυξ Λαξ έριξαν τα «οχυρά» ανάμεσα στο εμπορικό και το έντεχνο τραγούδι. Θα επαναλάμβανε σήμερα μία ανάλογη συνεργασία;

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας απαντά:

«Στην εποχή του τρολ, καλό είναι κρατάμε πιο χαμηλούς τόνους και το στόμα μας κλειστό, παρά να ξεστομίζουμε υπερφίαλες φράσεις.

Δε με βρίσκει σύμφωνο να στοχοποιούνται κάποια ονόματα πίστα ή αντίστοιχα της δική μας ροκ σκηνής. Ο κάθε καλλιτέχνης αφήνει το δικό του μουσικό αποτύπωμα και έχει τη δική του διαδρομή.

Την εποχή εκείνων των συνεργασιών είχαμε λιθοβοληθεί, γιατί τολμήσαμε να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε πολλά είδη μουσική και θέλαμε να συνεργαστούμε με καλλιτέχνες που αγαπούσαμε από άλλα είδη.

Πέρα από τους καλλιτέχνες που ανέφερες (σ.σ. Βασίλης Καρράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος κ.ά.), είχαμε συνεργαστεί με τον Ψαραντώνη, με τραγουδίστριες της Λυρικής Σκηνής και τον Πετρολούκα Χαλκιά στα «Ηπειρώτικα».

Δεν το κάναμε πάντα πετυχημένα, αλλά η πρόθεση ήταν πάντα ειλικρινής.

Ανοίξαμε την αγκαλιά μας σε ό,τι γουστάρουμε πραγματικά.»

Δείτε επίσης:
«Την Άνοιξη Θα Φέρει» ο Φίλιππος Πλιάτσικας με νέα κυκλοφορία

Φίλιππος Πλιάτσικας - Filippos Pliatsikas - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας