Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ως δραστήριο καλλιτεχνικό πνεύμα δεν εφησυχάζει και κυκλοφορεί παράλληλα νέο άλμπουμ μαζί με καινούριο συγγραφικό έργο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει με τον καινούριο δίσκο «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος».

Ο καλλιτέχνης ξυπνά μνήμες και συγκεντρώνει σε ένα άλμπουμ όλα τα μουσικά ερεθίσματα που τον ακολουθούν από τη στιγμή της ίδρυσης των Πυξ Λαξ, του συγκροτήματος με την πρωτοφανή πορεία και επιτυχία. Ένας φόρος τιμής στους ανθρώπους και τους ήχους μίας πορείας τριάντα ετών έμπλεης ανόθευτης αγάπης για τη μουσική. Μίας διαδρομής μέσα από την οποία ο Φίλιππος Πλιάτσικας απέκτησε μόνο καλούς φίλους, συναδέλφους εντός και εκτός των ελληνικών «τειχών» και πλήθος καθημερινού κόσμου.

Συνοδοιπόροι του καλλιτέχνη στο οδοιπορικό του «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» είναι ως ερμηνευτές η Nina Hagen, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ase Kleveland, ο Γιάννης Μηλιώκας και οι MC Yinka, Nina Fos, Φίλιππος Πλακιάς, Παρασκευάς Θεοδωράκης. Τα τραγούδια ντύνουν με μουσική και στίχους ο Φίλιππος Πλιάτσικας αυτοπροσώπως, η Nina Hagen, ο Γιάννης Μπαγκέρης, o Γιάννης Μηλιώκας, ο Tolis Fasois, ο Jimmy Haursen και ο Τάσος Μιτσελής.

Η δισκογραφική δουλειά περιέχει δώδεκα μουσικές ιστορίες εφ’ όλης της ύλης με τη φωνή του Φίλιππου Πλιάτσικα και των προσκεκλημένων του. Στο ρεπερτόριο του CD θα συναντήσετε την επανεκτέλεση της συνεργασίας των Πυξ Λαξ με τον Eric Burdon των Animals, «Someone Wrote “Save MeOn The Wall», αυτή τη φορά με τη συνοδεία της Nina Hagen και του MC Yinka. Συμπεριλαμβάνονται ακόμη τα ντουέτα με τον Γιάννη Μηλιώκα στο «Για Την Αγάπη» και το «Είμαστε Τρελοί».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ως δραστήριο καλλιτεχνικό πνεύμα δεν εφησυχάζει και παράλληλα με το «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» εκδίδει από τις εκδόσεις Καστανιώτη το νέο μυθιστορηματικό έργο του με τίτλο «Το Όνομα». Νότες και λέξεις κρύβουν βαθιά σχέση καθώς τα τραγούδια του δίσκου αποτυπώθηκαν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ακούστε το δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_Pliatsikas_Kosmos

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Εναλλακτικά: Απευθείας σύνδεσμος.

Tracklist

01. Ένα Μαξιλάρι Για Κάθε Όνειρο
02. Ας Ήξερα Τι Θες (ft. Βασίλης Παπακωνσταντίνου)
03. Rock ‘n’ Roll Με Τη Χιονάτη (ft. Βασίλης Παπακωνσταντίνου)
04. Είμαστε Τρελοί (ft. Γιάννης Μηλιώκας, MC Yinka)
05. Some One Wrote “Save Me” On The Wall (ft. Nina Hagen, MC Yinka)
06. Να Φωνάξω Βοήθεια
07. Ηπειρώτικο Μοιρολόι (ft. Παρασκευάς Θεοδωράκης)
08. Το Πλάσμα (ft. Φίλιππος Πλακιάς)
09. Για Την Αγάπη (ft. Γιάννης Μηλιώκας)
10. Now And Forever (ft. Nina Hagen, MC Yinka)
11. Where Should We Go (ft. Ase Kleveland)
12. Θα ‘Σαι Μια Ξένη (ft. Nina Fos)

Αφήστε το σχόλιό σας