Τις εμφανίσεις τους ξεκίνησαν ο Φίλιππος Νικολάου και η Κωνσταντίνα.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησαν ο Φίλιππος Νικολάου και η Κωνσταντίνα την πρεμιέρα τους στο «Baraonda Music Hall».

Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές τους τον Φίλιππο Νικολάου έναν μοναδικό και εξαιρετικό καλλιτέχνη ερμηνευτή, συνθέτη και στιχουργό των τραγουδιών του και την Κωνσταντίνα μια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τα τραγούδια της αλλά και τη μελωδική φωνή της.

Εν μέσω αποθέωσης από ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό και με πρωταγωνιστή το καλό τραγούδι, ο Φίλιππος Νικολάου με ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει όπως τα: «Όταν», «Φύλλα φθινοπωρινά», «Στο άδειο μου πακέτο», «Μου χρωστάς», «Μια καρδιά» και πολλά ακόμη έδωσε τον καλύτερό του εαυτό αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Επίσης η Κωνσταντίνα με νέα δισκογραφική δουλειά αλλά και με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της όπως τα: «Σημάδι», «Θάλασσες», «Άγγελε μου και φονιά», «Στον επόμενο τόνο», «Δηλητήριο», «Μια Ελλάδα Φως», με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη χροιά της, μας ταξίδεψε σε μοναδικές μουσικές διαδρομές κάνοντας το μαγαζί όλο μια παρέα.

Μαζί τους μία εξαιρετική παρέα μουσικών με μαέστρο τον Σταμάτη Χρήστου και τους τραγουδιστές: Βαγγέλη Δούβαλη, Ασπασία Θεοφίλου, Γιάννη Μωραΐτη, Ιρένε Τρόστ.

Πιάνο – φωνή: Σάσα Παπαλάμπρου
Βιολί – φωνή: Μαρία Λάρο

Φωτογραφίες

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας