Ο Σταμάτης Κραουνάκης στήνει «το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η «Σπείρα – Σπείρα» παρουσιάζουν το πρόγραμμα «Φίλα με… στις Γραμμές».

Ολική επαναφορά του μύθου της διασκέδασης. Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας που έκανε Σάββατα τις Δευτέρες, επαναπροσδιορίζοντας στην καρδιά των ανθρώπων το τρυφερό παραμύθι της συλλογικής διασκέδασης, έρχεται να μοιράσει τα αισθήματά του ανανεωμένο με φρέσκο αέρα ζωντανεύοντας ξανά το ιστορικό μαγαζί «Γραμμές» με τρία βράδια την εβδομάδα, για όλο τον κόσμο.

Από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Σάββατο (22:00), Κυριακή (19:00) και Δευτέρα (21:00) στις «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι).

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα αποτελείται από τους:

Χρήστος Γεροντίδης (φωνή, καχόνε), Σάκης Καραθανάσης (φωνή, κιθαρόνι, καχόνε), Σταμάτης Κραουνάκης (φωνή, πιάνο), Κώστας Μπουγιώτης (φωνή, καχόνε) Βασίλης Ντρουμπoγιάννης (πιάνο), Βάιος Πράπας (φωνή, κιθάρες, μπουζούκι), Νίκος Σταδιάτης (φωνή, ακορντεόν), Γιώργος Στιβανάκης (φωνή, μαράκες, ντέφι), Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο).

Το χώρο κοσμούν γλυπτά του Κωστή Γεωργίου και τα κοστούμια έχει σχεδιάσει ο Θοδωρής Καραγκούνης και το «L’A Pro atelier». Τις ενορχηστρώσεις επιμελείται η ομάδα των μουσικών. Στον ήχο οι Δημήτρης Γιάλας και Θοδωρής Τζωρτζίνης και στο σχεδιασμός του φωτισμού o Κώστας Μπλουγουράς.

Σταμάτης Κραουνάκης - Σπείρα Σπείρα - Hit Channel

Η «Σπείρα – Σπείρα» συστήθηκε ως ομάδα το 2000 και έκτοτε δε σταμάτησε να παρουσιάζει πρωτοποριακές μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Έβαλε στο κέντρο των παραστάσεών της το λόγο των μεγάλων στιχουργών και τις μελωδίες των συνθετών. Υπηρετώντας κάθε φορά μια συγκεκριμένη αφήγηση, ενέτασσε έξυπνα και καλογραμμένα κείμενα πρόζας μεταξύ των τραγουδιών.

Θεματικές παραστάσεις με γούστο και καλαισθησία, με αιχμηρό χιούμορ και γνήσιο αίσθημα είναι αυτά που μας έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας