Η τριλογία του «Fifty Shades» ολοκληρώνεται με την τρίτη και τελευταία ταινία, το «Fifty Shades Freed».

Η ιστορία της Ana Steele και του Christian Grey πρόκειται να φτάσει στην κορύφωσή της με το «Fifty Shades Freed» («Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση»).

Το «Fifty Shades Freed» σηματοδοτεί την τρίτη και τελευταία ταινία από το franchise «Fifty Shades», το οποίο βασίζεται στην ερωτική τριλογία των ομώνυμων βιβλίων της E. L. James. Συγκεκριμένα, το τρίτο βιβλίο επικεντρώνεται στο νέο γάμο του Christian Grey (Jamie Dornan) και της Ana Steele (Dakota Johnson).

Η ιστορία ξεκινάει με το ζευγάρι να περνά έναν παρατεταμένο μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη πριν επιστρέψουν πίσω, όπου τους περιμένει ο έρωτας, ο κίνδυνος και ακόμη περισσότερος έρωτας. Ο κίνδυνος δεν είναι άλλος από το πρώην αφεντικό της Ana, τον Jack Hyde (Eric Johnson), του οποίου η βίαιη επιστροφή είχε προμηνυθεί στο πρώτο τρέιλερ του «Fifty Shades Freed».

Στο τελευταίο και επίσημο τρέιλερ για το φιλμ, οι θεατές μπορούν να δουν περισσότερα από το μήνα του μέλιτος της Ana και του Christian, όπως τη συνάντηση με την Gia (Arielle Kebbel), την αρχιτέκτονα που είναι υπεύθυνη για την ανέγερση του ονειρικού σπιτιού του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Και, φυσικά, ο Jack επιστρέφει για να προκαλέσει πρόβλημα, αν και με την Elena Lincoln (Kim Basinger) γύρω, δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερα προβλήματα.

Το «Fifty Shades Freed», σε σκηνοθεσία του James Foley και διασκευή του Niall Leonard (σύζυγος της James), θα κάνει πρεμιέρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) το 2018.

Διαβάστε ακόμα: Έρωτας, κίνδυνος και… νυφικό
στην πρώτη γεύση από το «Fifty Shades Freed»

Fifty Shades Freed - teaser trailer - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας