Η ευνοϊκότερη μεταχείριση που απολάμβανε η Camila Cabello από την Epic Records φέρεται να οδήγησε τις Fifth Harmony στο τέλος.

Το κυρίαρχο θέμα στην pop μουσική αυτήν την εβδομάδα είναι αναπόφευκτα η διάλυση των Fifth Harmony, προκειμένου τα μέλη τους να εστιάσουν στις προσωπικές καριέρες τους.

Παρόλο που έχει μείνει αόριστο το διάστημα που θα χωρίσει το γυναικείο συγκρότημα, ένα νέο ρεπορτάζ από τη βρετανική «Metro» ισχυρίζεται ότι το γκρουπ θα επανασυνδεθεί, όχι όμως στη δισκογραφική εταιρεία που βρισκόταν έως τώρα, την Epic Records.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιτία που αποχωρούν από την καλλιτεχνική στέγη τους είναι το γεγονός ότι δόθηκαν στην Camila Cabello όλες οι πιθανές επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Camila συνυπέγραψε όλα τα τραγούδια στον παρθενικό δίσκο της, με τίτλο το όνομά της, που έκανε είσοδο στο Νο1 του «Billboard Hot 100».

«Το debut album της Camila έλαβε περισσότερο οικονομική υποστήριξη και προώθηση από ό,τι οποιοδήποτε άλμπουμ του γκρουπ και έγινε ξεκάθαρο ότι δε θα μπορούσαν να μείνουν άλλο στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, ειδικά από τότε που έμαθαν ότι η Camila έπαιρνε πρώτη όλες τις δυνητικές επιτυχίες που έστελναν στην εταιρεία», σχολιάζει στη «Metro» μία πηγή που βρίσκεται κοντά στα κορίτσια.

«Το σχέδιο είναι να βρουν έναν τρόπο να επανενωθούν όταν θα μπορέσουν να το κάνουν σε άλλη εταιρεία, ώστε να μην ανησυχούν οι οπαδοί τους», προσθέτει. «Θα επιστρέψουν, απλώς όχι στην Epic», υποστηρίζει.

Όπως λέει επίσης η πηγή, οι Fifth Harmony συμφώνησαν πέρυσι να μην ηχογραφήσουν άλλο δίσκο, όταν η κατάσταση με τη δισκογραφική εταιρεία τους έφτασε στο απροχώρητο.

Όταν η Lauren Jauregui, η Normani Kordei, η Ally Brooke και η Dinah Jane ματαίωσαν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Αυστραλία έγινε αντιληπτό ότι η απόφαση για το τέλος ήταν ειλημμένη και μη αναστρέψιμη.

Αφήστε το σχόλιό σας