Απροετοίμαστη «πιάστηκε» η Normani Kordei όταν ρωτήθηκε για το νέο τραγούδι των Fifth Harmony, επιβεβαιώνοντας(;) άθελα την είδηση.

Η Normani Kordei των Fifth Harmony αιφνιδιάστηκε και φαίνεται πως μαρτύρησε ακούσια την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού του συγκροτήματος!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε εν όψει της συμμετοχής της στον τελικό του αμερικανικού «Dancing With The Stars», η Normani Kordei ρωτήθηκε σχετικά με το καινούριο single του γυναικείου γκρουπ που σχηματίστηκε το 2012 στο δεύτερο κύκλο του «The X Factor».

Παρότι αρχικά απάντησε «σύντομα», όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε για την εμφάνιση των Fifth Harmony στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», αναφέροντας τη φημολογούμενη 2 Ιουνίου ως ημέρα αποκάλυψης του τραγουδιού, η Normani Kordei «πιάστηκε» εντελώς απροετοίμαστη και έδειξε έκπληκτη, με την απορία εάν η είδηση έχει ανακοινωθεί!

Μετά την αποχώρηση της Camila Cabello από το σχήμα στα τέλη του 2016, η οποία έχει κάνει ήδη το σόλο ντεμπούτο της με επιτυχία, οι Fifth Harmony δεν έχουν προχωρήσει σε άλλο καινούριο τραγούδι, παραμένοντας στο δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «7/27» (Syco και Epic / Sony) και τα singles «Work From Home», «All In My Head» (Flex) και «That’s My Girl».

Στην πράξη, η παρουσία τους στο «Summer Concert Series» του «Good Morning America» ήταν εκ των προτέρων γνωστή. Οι Fifth Harmony θα εμφανιστούν στο show στις 2 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή που συμπίπτει με τις διεθνείς κυκλοφορίες και δε θα έχει κανένα απολύτως νόημα γι’ αυτές να τραγουδήσουν μόνο τις παλιές επιτυχίες.

Χωρίς τελικά να επιβεβαιώσει την ημερομηνία, η Normani Kordei παραδέχθηκε ότι το νέο single είναι καθ’ οδόν και ότι μαζί με τις Ally Brooke, Dinah Jane και Lauren Jauregui (τα υπόλοιπα μέλη) κάνουν πρόβες την καινούρια χορογραφία τους.

Δείτε το video με το περιστατικό παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας