Ένα τελευταίο δώρο επιφύλασσαν οι Fifth Harmony για όσους τους ακολούθησαν στο εξαετές ταξίδι τους, που ήταν γεμάτο επιτυχίες και όμορφες στιγμές.

Οι Fifth Harmony αποχαιρέτησαν το κοινό τους από σκηνής και τώρα λένε «αντίο» και δισκογραφικά, με μία τελευταία τελευταία κυκλοφορία που ολοκληρώνει τον κύκλο ενός από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία συγκροτήματα της εποχής μας.

Πριν δύο μήνες ακριβώς, το girl band ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά τη δράση του, προκειμένου τα μέλη του να εστιάσουν στην ανάπτυξη της προσωπικής καριέρας της.

Ωστόσο δεν υπάρχουν πλάνα επανασύνδεσης στον ορίζοντα και το διάλειμμα μοιάζει περισσότερο με διάλυση.

Μολονότι η είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του γκρουπ, τους «Harmonizers» όπως αποκαλούνται, στους περισσότερους δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, αφού φαινόταν εξ αρχής ειλημμένη απόφαση.

Το ενδεχόμενο της διάλυσης είχε αρχίσει να φημολογείται έντονα αμέσως μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Fifth Harmony (και πρώτο χωρίς την Camila Cabello), τον προηγούμενο Αύγουστο και επανερχόταν συχνά στην επιφάνεια.

Ενδιάμεσα,  η Ally Brooke, η Lauren Jauregui, η Normoni Kordei και η Dinah Jane είχαν επιχειρήσει ήδη τα πρώτα τους βήματα ως σόλο τραγουδίστριες, με όχημα διάφορες συνεργασίες με γνωστούς και ανερχόμενους παραγωγούς.

Παρ’ όλα αυτά, οι τέσσερις κοπέλες γύρισαν ένα video clip που σηματοδοτεί την τελευταία κυκλοφορία τους ως συγκρότημα.

Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε είναι το «Don’t Say You Love Me» από τον τρίτο και τελευταίο δίσκο των Fifth Harmony, με τίτλο την ονομασία τους, η προώθηση του οποίου είχε σταματήσει στο «He Like That».

 

Αφήστε το σχόλιό σας