Μία τελευταία κυκλοφορία ως συγκρότημα φαίνεται πως έχουν ετοιμάσει οι τέσσερις κοπέλες των Fifth Harmony.

Οι Fifth Harmony δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία λέξη τους.

Τις προηγούμενες ημέρες, το γυναικείο συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά τη δράση του, προκειμένου καθεμία κοπέλα από τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη του να εστιάσει στην ανάπτυξη της προσωπικής καριέρας της.

Η είδηση δεν πρέπει να προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στους περισσότερους, παρότι απογοήτευσε σίγουρα τους θαυμαστές του γκρουπ, αφού το ενδεχόμενο της διάλυσης είχε αρχίσει να φημολογείται έντονα αμέσως μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Fifth Harmony (και πρώτο χωρίς την Camila Cabello), τον προηγούμενο Αύγουστο και επανερχόταν συχνά στην επιφάνεια.

Η τετράδα δε διευκρίνισε το διάστημα που θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά πως «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» και το παράδειγμα των One Direction υπάρχει για να υπενθυμίσει και να επιβεβαιώσει συνάμα τη ρήση.

Παρ’ όλα αυτά, οι Fifth Harmony φαίνεται ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα με τις υποχρεώσεις τους.

Μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε -χωρίς περιγραφή- στους λογαριασμούς των 5Η στα κοινωνικά δίκτυα κίνησε τις υποψίες ότι η Ally Brooke, η Lauren Jauregui, η Normoni Kordei και η Dinah Jane ίσως έχουν γυρίσει ένα video clip που θα σηματοδοτήσει την τελευταία κυκλοφορία τους ως ομάδα.

Το τραγούδι που φέρεται να οπτικοποιείται είναι το «Don’t Say You Love Me», μία από τις δέκα επιλογές στον τρίτο και τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος, με τίτλο την ονομασία τους, η προώθηση του οποίου είχε σταματήσει στο «He Like That».

 

Αφήστε το σχόλιό σας