Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας και με την αποχώρηση της Camila Cabello να έχει προηγηθεί, οι κοπέλες των Fifth Harmony θα δώσουν βάση στις προσωπικές καριέρες τους.

Τίτλοι τέλους για τις Fifth Harmony!

Ήταν ένα ενδεχόμενο που είχε αρχίσει να συζητείται έντονα αμέσως μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, στα τέλη του προηγούμενου Αυγούστου. Κατά μήκος των εφτά μηνών που μεσολάβησαν, τα σενάρια πλήθαιναν.

Τις υποψίες φούντωσαν σαφέστατα τα δισκογραφικά εγχειρήματα που επιχείρησαν ως σόλο τραγουδίστριες οι τέσσερις κοπέλες, σε συνεργασία με άλλους παραγωγούς ή καλλιτέχνες, όπως η Normani Kordei με τον Khalid στο «Love Lies», η Lauren Jauregui με τον Steve Aoki στο «All Night», η Dinah Jane με τον RedOne με το «Boom Boom», όπου συμμετείχαν επίσης ο Daddy Yankee και ο French Montana ή η Ally Brooke με τον Topic στο «Perfect».

Στις 19 Μαρτίου 2018, οι Fifth Harmony επιβεβαίωσαν με κάθε επισημότητα ότι προχωρούν σε παύση της δράσης τους ως συγκρότημα, προκειμένου να επικεντρωθούν στις ατομικές καριέρες τους, έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας.

«Αν αναλογιστούμε τα τελευταία έξι χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε στο “X-Factor”,  έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχουμε φτάσει και εκτιμούμε τα πάντα τόσο πολύ, περισσότερο τώρα από ποτέ», γράφουν σε ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε στους λογαριασμούς του γκρουπ στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μετά από έξι χρόνια που δουλεύουμε σκληρά, χωρίς διακοπή, συνειδητοποιούμε ότι για να παραμείνουμε αυθεντικές στον εαυτό μας και σε εσάς, πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να προχωρήσουμε σε μία παύση από τις Fifth Harmony ώστε να επιδιώξουμε σόλο εγχειρήματα», αναφέρουν.

«Είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες και ευγνώμονες που ήμασταν ικανές να πάρουμε το χρόνο να μάθουμε, να μεγαλώσουμε δημιουργικά και πραγματικά να βρούμε τα βήματά μας ως άτομα. Κάνοντάς το αυτό, επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να κερδίσουν νέες εμπειρίες, δυνάμεις και προοπτικές που μπορούμε να φέρουμε στην οικογένειά μας των Fifth Harmony», εξηγούν.

«Με την αγάπη και το κουράγιο σας θα συνεχίσουμε να χτίζουμε τους εαυτούς μας, να υποστηρίζουμε η μία την άλλη σε ό,τι κάνουμε και να συνεχίσουμε να σας κάνουμε υπερήφανους, η μία την άλλη υπερήφανες και τους εαυτούς μας υπερήφανους», υπόσχονται οι τέσσερις κοπέλες στο κοινό τους.

Η είδηση δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, καθότι το προηγούμενο διάστημα ανακοινώθηκε ότι η Kordei υπέγραψε σόλο συμβόλαιο καλλιτεχνικής διαχείρισης και ακολούθησε η συμφωνία της Ally, ενώ υπήρχαν φήμες και για τη Lauren.

Fifth Harmony - Hit Channel

Δεκαπέντε μήνες έπειτα από την αποχώρηση της Camila Cabello από το σχήμα, το Δεκέμβριο του 2016, τα μέλη των Fifth Harmony αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Τελευταία κυκλοφορία της τετράδας ήταν το «Por Favor» μαζί με τον Pitbull, το προηγούμενο φθινόπωρο, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και ένα remix για το «He Like That» με τη συμβολή του French Montana.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να θυμηθούμε ότι και οι One Direction είχαν προχωρήσει σε «παύση» στα τέλη του 2015, όμως δύο χρόνια μετά, η επανασύνδεση δε φαντάζει πιθανή επ’ ουδενί λόγω.

Το κοινό ευχαριστεί τις Fifth Hamrony με το hashtag #ThankYouFifthHarmony στο Twitter, το οποίο είναι πρώτη τάση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας