Οι Fifth Harmony επιδεικνύουν τη μοναδικότητα των μελών τους ως καλλιτέχνες με το νέο άλμπουμ τους, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στη δημιουργία του.

Ο νέος δίσκος των Fifth Harmony είναι διαθέσιμος.

Αφού γύρισαν σελίδα, τα κορίτσια επανέρχονται με μεγαλύτερη σιγουριά από ποτέ και με μία συλλογή τραγουδιών εμποτισμένων με ενέργεια, πάθος και προσεχτικά δημιουργημένων αρμονιών.

Οι Fifth Harmony έχουν ως εφόδιο τη σαρωτική επιτυχία του προηγούμενου δίσκου τους  «7/27» και το στοίχημα είναι μεγάλο.

Το τετραπλά πλατινένιο «Work From Home» χάρισε στο γκρουπ το πρώτο του hit στο Top 10 του «Billboard Hot 100», κάνοντας επίσης δική του την κορυφαία θέση στα charts των «Billboard Rhythmic» και «Pop Songs». Το «All In My Head» (Flex) έγινε πλατινένιο, ενώ το τελευταίο single «That’s My Girl» ήταν μία ακόμη επιτυχία στο ραδιοφωνικό Top 40.

Τέσσερις γυναίκες, μία φωνή

Το τρίτο άλμπουμ των Fifth Harmony συμπίπτει με την πέμπτη επέτειο από την ίδρυσή τους και τιτλοφορείται απλά «Fifth Harmony», τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενότητα της ομάδας.

Fifth Harmony (album 2017 cover) - Hit Channel

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τις 25 Αυγούστου με το σήμα των Syco Music και Epic Records / Sony Music, περιλαμβάνοντας δέκα τραγούδια.

Τα μέλη του συγκροτήματος υπογράφουν έξι από τις συνθέσεις. Για την παραγωγή του δίσκου έχουν δουλέψει μαζί συνεργάτες χρόνων, αλλά και νέους δυναμικούς παραγωγούς και DJs, όπως είναι οι Skriller, Poo Bear, The Stereotypes, Ammo, DallasK, Tommy Brown, The Monsters and the Strangerz, Dreamlab, Ester Dean και Ian Kirkpatrick.

Οι Fifth Harmony υπόσχονται ένα άλμπουμ γεμάτο με ενέργεια, πάθος και εντυπωσιακές ερμηνείες.

Με το μεγαλύτερο μέρος να έχει γραφτεί από τα ίδια τα μέλη του γκρουπ, τις Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane και Lauren Jauregui, οι ακροατές παίρνουν μία γεύση από τη μοναδικότητα των κοριτσιών ως καλλιτέχνες, επιπρόσθετα με την επίδειξη της εύρωστης ομαδικής φωνής των Fifth Harmony που οι fans γνωρίζουν και αγαπούν. Η ιδέα ήταν να βρεθεί ο αυθεντικός ήχος του κουαρτέτου, ως αποτέλεσμα της ανάμειξης των «γεύσεων» των τεσσάρων γυναικών.

Πριν την κυκλοφορία της δουλειάς, ήρθαμε σε επαφή με το «Down», με τη συμμετοχή του Gucci Mane, με το οποίο το συγκρότημα σημείωσε το καλύτερο ντεμπούτο πωλήσεων που έχει κάνει, ενώ τις προηγούμενες ημέρες γνωρίσαμε και το «Angel». Το επόμενο single που θα προωθηθεί είναι το «He Like That», το video clip του οποίου αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Down (feat. Gucci Mane)
2. He Like That
3. Sauced Up
4. Make You Mad
5. Deliver
6. Lonely Night
7. Don’t Say You Love Me
8. Angel
9. Messy
10. Bridges

Ακούστε το άλμπουμ στο Spotify:

Ή στο Apple Music:

Δείτε επίσης: 25 πληροφορίες που πρέπει
να γνωρίζετε για το νέο άλμπουμ των Fifth Harmony

Fifth Harmony - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας