Η Fergie παραμένει προσηλωμένη στο πλάνο της παρά τις δυσκολίες.

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος της Fergie κυκλοφορεί σύντομα, έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά τον πρώτο.

Η «Δούκισσα» της μουσικής κάνει πραγματικότητα το επόμενο ολοκληρωμένο βήμα της που συνδυάζει τη δημιουργία του δικού της δισκογραφικού label, της «Dutchess Music», σε σύμπραξη με την BMG και το διάδοχο του επιτυχημένου άλμπουμ «The Dutchess» (2006) και των τραγουδιών «Fergalicious»«Big Girls Don’t Cry» και άλλων.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της χαρισματικής Fergie αποκαλείται «Double Dutchess» και θα περιέχει δεκατρία τραγούδια.

Βέβαια, η καινούρια εποχή της 42χρονης τραγουδίστριας δεν έχει ξεκινήσει ευοίωνα, όσο και αν η ίδια δείχνει να το αγνοεί εσκεμμένα. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, το «Double Dutchess» διέρρευσε ολόκληρο, από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια, στις «σκοτεινές» γωνίες του διαδικτύου.

Η ζημιά είναι μεγάλη, πάντως όχι ανυπολόγιστη και σίγουρα προκαλεί πολλές δυσκολίες όσον αφορά το ντεμπούτο του δίσκου στην αγορά και στα charts των πωλήσεων.

Παρ’ όλα αυτά, η Fergie αποφάσισε να συμπεριφερθεί σαν να μη συνέβη τίποτα και να τηρήσει το πλάνο που είχε σχεδιάσει εξαρχής. Αποκαλύπτει σταδιακά τις πληροφορίες στο κοινό και κρατά φυλαγμένο ό,τι έχει απομείνει(;) να φυλαχτεί ύστερα από την αποχώρησή της από τους Black Eyed Peas.

Το «Double Dutchess» θα τεθεί σε ψηφιακή προ-παραγγελία από τις 25 Αυγούστου. Όπως αποκαλύφθηκε σε μία καταχώρηση στην ιστοσελίδα της βρετανικής αλυσίδας «HMV», η οποία τώρα έχει αφαιρεθεί, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Double Dutchess»

1. Hungry (feat. Rick Ross)
2. Like It Ain’t Nuttin’
3. You Already Know (feat. Nicki Minaj)
4. Just Like You
5. A Little Work
6. Life Goes On
7. M.I.L.F. $
8. Save It Til Morning
9. Enchanté (Carine) (feat. Axl Jack)
10. Tension
11. L.A. Love (La La) (feat. YG)
12. Love Is Blind
13. Love Is Pain

Δείτε επίσης: Το νέο άλμπουμ της Fergie
διέρρευσε από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια

Fergie - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας