Η απάντηση της Fergie για την «τραγωδία» του εθνικού ύμνου: «Παίρνω ρίσκα καλλιτεχνικά»

-

«Προσπάθησα για το καλύτερο», απαντά η Fergie για τη στιγμή που σίγουρα δε συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες της καριέρας της.

Η Fergie λύνει τη σιωπή της μετά το φιάσκο, κατά πολλούς, που εκτυλίχθηκε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν την έναρξη του φετινού All-Star αγώνα μπάσκετ μεταξύ των αθλητών του ΝΒΑ, στο Λος Άντζελες την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Η 42χρονη τραγουδίστρια προτίμησε να επιχειρήσει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και να παρουσιάσει μία δική της, ιδιαίτερη εκτέλεση στον εθνικό ύμνο της χώρας της, την «Αστερόεσσα Σημαία», η οποία σύγχυσε το κοινό και στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει πλήθος αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Παρότι το Twitter ασχολήθηκε έντονα μαζί της, η Fergie δεν απολογείται σε καμία περίπτωση για το πολυσυζητημένο θέαμα που παρουσίασε, αλλά τουλάχιστον δείχνει να κατανοεί το λόγο για τον οποίο προκλήθηκε αναστάτωση.

«Ήταν πάντα τιμή μου και ήμουν υπερήφανη να ερμηνεύω τον εθνικό ύμνο και χθες βράδυ ήθελα να δοκιμάσω κάτι ξεχωριστό για το ΝΒΑ», ανέφερε η Αμερικανίδα σε μία δήλωση προς το «ΤΜΖ».

«Παίρνω ρίσκα καλλιτεχνικά, αλλά καθαρά αυτή η ερμηνεία δεν έπιασε τον τόνο που προοριζόταν. Αγαπάω αυτή τη χώρα και ειλικρινά προσπάθησα για το καλύτερο», εξήγησε.

Οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στο Twitter, στα έκπληκτα πρόσωπα των αθλητών στο γήπεδο ή στους θεατές που κυριολεκτικά γελούσαν. Η Fergie δέχθηκε ορυμαγδό σχολίων στο λογαριασμό της στο Instragram, σε βαθμό όπου αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού.

Η Fergie «σκότωσε» τον εθνικό ύμνο και το Twitter τρελάθηκε

Fergie - NBA All-Star Game - national anthem - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας