Σε ένα καινούριο ξεκίνημα προχωρά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον η Fergie, έχοντας πάρει αποφάσεις για ριζικές αλλαγές.

Η Fergie αλλάζει σελίδα στην καριέρα της.

Μετά από δέκα έτη παρουσίας στην Interscope Records, η οποία ανήκει στον όμιλο της Universal, η «Δούκισσα» προχωρά σε ένα νέο ξεκίνημα.

Η ενέργεια του χωρισμού ήταν κοινή: «Η απόφαση λήφθηκε και από τις δύο πλευρές. Πήγαμε σε συναίνεση και θέλαμε ό,τι είναι καλύτερο για τη Fergie», τονίζουν οι πηγές από τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 2006 τον πρώτο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «The Dutchess» με τραγούδια όπως τα «Fergalicious»«Big Girls Don’t Cry» και άλλα.

Ευτυχώς για την ίδια, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια, αφού έχει κατά νου άλλα πλάνα που τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή. Η Fergie κατέληξε σε συμφωνία με την BMG και σε συνεργασία μαζί της αναμένεται να ιδρύσει την δική της δισκογραφική ετικέτα με την ονομασία «Dutchess Music».

«Αυτή η νέα εποχή, που περιλαμβάνει την έναρξη του δικού μου label και τη δημιουργία μίας παγκόσμιας συνεργασίας με την BMG, είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό. Είναι μία ευκαιρία να λανσάρω τη σόλο μουσική μου καθώς και να αναπτύξω και να αναθρέψω νέους  καλλιτέχνες. Αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου θα μου επιτρέψει την ανεξαρτησία να εξελιχθώ τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως επιχειρηματίας», δήλωσε η Fergie.

Από την πλευρά του, ο Zach Katz, πρόεδρος του Ρεπερτορίου και του Marketing της BMG στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι εξίσου χαρούμενος για τη σύμπραξη: «Η Fergie είναι μέλος μίας ελίτ ομάδας ταλαντούχων καλλιτεχνών που συνεχίζουν να εξελίσσονται και να επαναπροσδιορίζουν τη σημασία της αυθεντικότητας. Από τη δημιουργικότητα και το στιλ έως το ανάστημά της στην pop κουλτούρα, απλά βάλτε τα, υπάρχει μόνο μία Fergie.», ανέφερε.

Fergie - Life Goes On (video clip) - Hit Channel

Τώρα, όλες οι ενέργειες στρέφονται στο περίφημο «Double Dutchess», το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Fergie που βρίσκεται σε καθεστώς αναμονής τα τελευταία χρόνια. Με την προηγούμενη πλέον εταιρεία της, η 42χρονη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει τα singles «L.A. Love» (la la) με τον YG, «M.I.L.F. $» και τελευταίο το «Life Goes On».

O Jon Cohen, δισκογραφικό στέλεχος της BMG, λέει για το επερχόμενο άλμπουμ: «Ό,τι έχει δημιουργήσει η Fergie με το «Double Dutchess» είναι τόσο εφευρετικό που την επαναπροσδιορίζει ως καλλιτέχνη. Η γόνιμη απόδοσή  της έχει κάνει ήδη τη συνεργασία μας μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές μου με την BMG και ανυπομονούμε για την αποκάλυψή του (του δίσκου).»

Ως κεντρική τραγουδίστρια, η οχτώ φορές βραβευμένη με Grammy, Fergie, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα πολυ-πλατινένια άλμπουμ με τους The Black Eyed Peas, με τους οποίους έχει πουλήσει πάνω από 35 εκ. αντίτυπα δίσκων και πάνω από 60 εκ. singles παγκοσμίως.

Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο will.i.am. στο Instagram, γίνονται αφορμή να ξεσπάσουν σχόλια ότι η Fergie αποχωρεί από το συγκρότημα!

Δείτε επίσης:
Οι Black Eyed Peas δίνουν χτύπημα
ενάντια στο μίσος με τη διασκευή του «Where’s The Love»

The Black Eyed Peas - Where's the love (2016 remake)

 

Αφήστε το σχόλιό σας