Το Σάββατο 12 Μαΐου, μια υπέροχη βραδιά γεμάτη νιάτα,ωραίες παρουσίες και πολύ μόδα περίμενε όσους βρέθηκαν στο δημοτικό κινηματογράφο Κορυδαλλού να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό fashion Show Fall-Winter 2013 απο τη νικήτρια του Fashion Week Μαρίνας Ντουσάκη αφιερωμένο στο σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Απο νωρίς η Μαρίνα παρέα με τα μοντέλα και φίλους της έφτασαν στον κινηματογράφο και άρχισαν τις δουλειές. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Χρύσα Μπανδέλη, η Πέννυ Σταθάκη, Αγγελική Δάρρα, Κωσταντίνος Θαλασοχώρης, Γιάννης Μωραίτης, Σπύρος Μεταξάς και πολλοί ακόμα, βρέθηκαν απο νωρίς εκεί να στηρίξουν την αγαπημένη τους φίλη/σχεδιάστρια. Βέβαια απο τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της που με μεγάλη περιφάνεια καταχειροκρότησαν την κόρη τους!

Η Μαρίνα στο υπέροχο άσπρο φόρεμα της πανέμορφη ως οικοδέσποινα της βραδιάς, παρά το άγχος της στο τέλος του Show βγήκε με ενα πλατύ χαμόγελο και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για αυτη τη βραδιά.

Εμείς ως Hit Channel και εγώ ως Αγγελική προσωπικά της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πάντα θα είμαστε δίπλα της και αναμένουμε για το επόμενο show.
Μπράβο Μαρίνα Ντουσάκη

Αφήστε το σχόλιό σας