Ζωή Γιακουμάτου
Ζωή Γιακουμάτου

Με ένα μοναδικό show παρουσίασε τη συλλογή της “My London” για το χειμώνα του 2012 η Ζωή Γιακουμάτου στο Guzel.

Η συλλογή βασίστηκε στις αναμνήσεις της σχεδιάστριας από τη φύση του Λονδίνου και τη θάλασσα του Brighton, αποτυπώνοντας τες σε prints.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας μεταξύ αυτών αρκετοί επώνυμοι από το χώρο της μόδας, της πολιτικής και του αθλητισμού. Στο πλευρό της Ζωής ήταν συνεχώς η αγαπημένη της οικογένεια και φυσικά ο υπερήφανος μπαμπάς της Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με την special guest εμφάνιση της Πατρίτσια Περιστέρη και του Στέλιου Νιάκαρη.

Η Ζωή Γιακουμάτου αγαπούσε από μικρή το χώρο της μόδας και ήθελε να ξεφυλλίζει περιοδικά και να παρακολουθεί τις νέες τάσεις που κυκλοφορούσαν. Μετά το τέλος των σπουδών της στη νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο για σπουδές στο σχέδιο μόδας και στο σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.

Σήμερα λειτουργεί το δικό της atelier στο Κολωνάκι, οδό Πλουτάρχου 25. Οι δημιουργίες της απευθύνονται σε κάθε Ελληνίδα που ασχολείται με τον εαυτό της που είναι δυναμική, αλλά και θέλει να φαίνεται φρέσκια και φυσικά με τιμές που είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τους : Γιώργο Βαρδινογιάννη, Βίκτωρα Μητρόπουλο, Μάκη Τσέλιο, Φιλήμονα, Άννα Καραμανλή, Κατερίνα Παπακώστα, Χρήστο Ζαμπούνη, Πέτρο Δούκα, Ηρώ Μουκίου, Ειρήνη Μπαλτά, Πόπη Χαριτάτου, Τέντυ Γερουλάνου, Ντόριαν Καζάκου, Θανάσης Πλεύρης και πολλούς ακόμα.

Αφήστε το σχόλιό σας