Ποια συστατικά απαιτούνται για να σηκώσεις ένα ολόκληρο σχολείο στο πόδι;

Οι απαντήσεις είναι πολλές, όμως η Fanta παρουσιάζει την καλύτερη, πιο ανατρεπτική και πιο δροσιστική συνταγή από όλες όσες θα μπορούσατε να σκεφτείτε! Φανταστείτε πέντε παλαιστές του Sumo σε θέση μάχης, ένα συνεργείο κινηματογράφησης έτοιμο να συλλάβει κάθε αντίδραση, τεράστια πορτοκαλί μπαλόνια, απλές σκηνές, μερικά μέτρα σχοινί και πάνω απ’ όλα 1554 μπουκάλια Fanta για τους ανύποπτους συμμετέχοντες, οι οποίοι βρίσκονται ξαφνικά να μάχονται στο Tug of War!

Το Tug of War είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια του γνωστού αναψυκτικού, η οποία είναι αρκετά αστεία και αυθόρμητη καθώς  οι νέοι που λαμβάνουν μέρος δεν γνωρίζουν από πριν τι συμβαίνει, παρά γίνονται ξαφνικά μέλη ενός αδυσώπητου αγώνα μέχρι τελικής πτώσης!

Οι αντιδράσεις των μαθητών ήταν κάθε άλλο παρά ευχάριστες, με αγόρια και κορίτσια να μην κάνουν πίσω στην αποκάλυψη του γεγονότος και να προσπαθούν να συναγωνιστούν τους πέντε παλαιστές του Sumo…  ίσος προς ίσο, ενώ ταυτόχρονα κι άλλοι συμμαθητές τους μπαίνουν στο Tug of War και μάχονται όλοι μαζί.

Όλα ξεκινούν όταν μετά το σχόλασμα και ενώ περπατούν αμέριμνοι βρίσκουν την επιγραφή “PLAY ME” και ένα σκοινί που εκτείνεται κατά μήκος της αυλής του σχολείου τους. Με το άγγιγμα του σχοινιού αποκαλύπτονται οι παλαιστές του Sumo με άγριες προθέσεις και παρά την αρχική τους αμηχανία, οι μαθητές τρέχουν να συγκρατήσουν το σκοινί για να μην ηττηθούν αφού οι παλαιστές γίνονται όλο και περισσότεροι! Αυτή η αγωνιστικότητα τους επιβραβεύεται και όσο και αν φαίνεται αναπάντεχο, οι μαθητές νίκησαν πανηγυρικά!

Το τέλος του παιχνιδιού τους βρίσκει όλους μαζί, σε μια παρέα να πίνουν Fanta ή να χρησιμοποιούν το ανθρακικό της πορτοκαλάδας ως … σαμπάνια και να φωτογραφίζονται μαζί τους παλαιστές του Sumo, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παρέας! Χαρούμενα πρόσωπα και απλές καθημερινές στιγμές παρέα με μια Fanta είναι το μυστικό της επιτυχίας!

Το άρθρο ήταν μια χορηγία της Fanta – Η Fanta στο facebook

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας