Καινούριο single για τους Fall Out Boy, προοίμιο του έβδομου ολοκληρωμένου δίσκου τους.

Ακολουθώντας μία εβδομάδα από αινιγματικές δημοσιεύσεις στα social media, το πολυπλατινένιο και υποψήφιο για Grammy συγκρότημα από το Σικάγο των Fall Out Boy κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Young And Menace».

Το «Young And Menace», με την υπογραφή σε δημιουργία και παραγωγή των Fall Out Boy, είναι η πρώτη γεύση από το επερχόμενο, έβδομο άλμπουμ του γκρουπ που ονομάζεται «M A  N   I    A» και θα διατεθεί από τις DCD2 Records και Island / Universal στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Υπάρχει ένας στίχος στο τραγούδι που προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, ήμουν νέος και μία απειλή, το οποίο μου θύμισε όταν μεγάλωνα στα προάστια του Σικάγο. Δεν έμοιαζα με κανέναν εκεί ή δεν ένιωθα όπως κανένας – ένιωθα όπως ένας ξένος στην πόλη μου. Αυτό μέχρι που ανακάλυψα την punk rock και εκείνη την κοινότητα όπου συνειδητοποίησα ότι ταίριαζα κάπου σε αυτόν τον κόσμο – με τους άλλους ανθρώπους που δεν ταίριαζαν.», λέει ο μπασίστας και στιχουργός των Fall Out Boy, Pete Wentz, αιτιολογώντας τον τίτλο του τραγουδιού.  «Είναι σκληρό να αιτιολογήσεις την οργή, είναι σκληρό να ποσοτικοποιήσεις το άγχος… Ούτε αυτό το τραγούδι το κάνει, αγκαλιάζει το κύμα.»

Στο video σκηνοθεσίας SCANTRON & Mel Soria, ο Wentz περιγράφει το ταξίδι της πρωταγωνίστριας για να εξερευνήσει τον κόσμο έξω από αυτόν που γνώριζε προηγουμένως. «Το concept είναι η ιδέα μίας ταινίας όπως το “Elf”, όπου συνειδητοποιεί ότι τελικά ίσως δεν είναι ξωτικό, αλλά η δική μας έχει λιγότερα κωμικά στοιχεία και περισσότερη ενοχοποίηση του αληθινού κόσμο. (Η πρωταγωνίστρια) συνειδητοποιεί ότι ίσως τελικά να είναι άνθρωπος, αλλά ίσως η γραμμή μεταξύ μας και των τεράτων είναι πιο θολή από ό,τι σκεφτόμαστε.»

Το «M A  N   I    A» είναι το άλμπουμ των Fall Out Boy που διαδέχεται τον έκτο δίσκο τους, «American Beauty/American Psycho», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο1 με την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο του 2015.

Προερχόμενοι από το Σικάγο, οι Fall Out Boy – Patrick Stump (φωνή, κιθάρα), Pete Wentz (μπάσο), Joe Trohman (κιθάρα) and Andy Hurley (ντραμς) – έχουν φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του «Rolling Stone» και άλλων περίβλεπτων εκδόσεων. Έχουν εμφανιστεί σε shows όπως τα «SNL», «America’s Got Talent», «The Voice», «Late Night with Jimmy Fallon», «The Tonight Show with Jay Lenon», «Conan», «Jimmy Kimmel Live!» και πολλά άλλα.

Δείτε το video clip του «Young And Menace» παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας