Ένα από τα συγκροτήματα που κάνει χαμό το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και δεν είναι άλλο από τους Kadebostany, έρχεται αποκλειστικά στο #Hit-Channel για εσάς!

Η πρώτη συναυλία των Kadebostany στην Ελλάδα έγινε στον Πειραία και στο PassPort στις 18.12. Το αγαπημένο group του ελληνικού κοινού ήρθε στη χώρα μας για μερικές live εμφανίσεις, που κατέληξαν να είναι σε όλες τις πόλεις sold out. Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί στην Πάτρα.

Οι ίδιοι αγαπάνε τη χώρα μας κι έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο ελληνικό κοινό. Το cover τους στην μεγάλη επιτυχία της Beyonce «Crazy in Love» αλλά και το single τους «Castle in the snow» είναι στην κορυφή των ελληνικών ραδιοφώνων εδώ και αρκετό διάστημα!

Μετά από το λίγο που περίμενα ώστε να καταφέρω να συνεννοηθώ και να περάσω στο μαγαζί, τους συνάντησα στα καμαρίνια. Με υποδέχτηκαν και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσουμε. Άλλωστε τι πρόβλημα να έχουν; Κι ο πρόεδρος Kadebostan αλλά κι η Amina είναι νεότατα παιδιά και φαίνεται ότι γουστάρουν αυτό που κάνουν κι έχουν βρει τον σωστό τρόπο να το αναδεικνύουν. Οι πρώτες ερωτήσεις είναι μόνο με τον πρόεδρο Kadebostan, καθώς η Amina ήταν στο soundcheck!

Η συνέντευξη έγινε την πρώτη μέρα που έφτασαν στην Ελλάδα για την εμφάνιση τους στο PassPort στις 18.12.2014.

Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα 

– Καλησπέρα! Πώς ήταν το ταξίδι σας για την Ελλάδα;

Kadebostan: Hello! Ήταν απίστευτο και φτάσαμε σήμερα! Ξέρεις ανεβάζουμε αμέσως και μία ανάρτηση στο facebook, ότι είμαστε στον Πειραιά! (γέλια) Πάντως γυρνάμε πολλές χώρες γιατί είμαστε συνέχεια on tour. Πριν μερικές μέρες ήμασταν στην Τουρκία, χθες στην Ζυρίχη και σήμερα εδώ! Δεν πτοούμαστε όμως γιατί νιώθουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο για τους έλληνες fans.  Από τη πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν κι είναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα. Έχετε στα αλήθεια μία πανέμορφη χώρα!

– Τι είχατε ακούσει πιο πριν για την Ελλάδα;

Kadebostan: Όχι και πολλά θα έλεγα. Πάντως γνωρίζαμε ότι έχετε απίστευτη παράδοση στη μουσική όσον αφορά πολλά είδη.

– Έχετε δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ευρώπη αλλά και ανά τον κόσμο. Ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη; 

Kadebostan: Είναι πολύ δύσκολο να σου το απαντήσω αυτό, αλλά το αγαπημένο μου μέρος είναι εκείνο στο οποίο ο κόσμος θα αφεθεί στη μουσική μου και θα τον παρασύρει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιο κοινό κι αυτό το κοινό πιάνει πολλές πλεύρες, rock, pop etc. Οπότε μου αρέσει εκεί που υπάρχει ωραίος κόσμος και να γίνει ένα με το show των Kadebostany! Δεν μπορώ να το απαντήσω γιατί είναι σα να διαλέγεις μεταξύ παιδιών (γέλια)

– Η σχέση σας με τους fans σας ποια είναι; 

Kadebostan: Σε όλες μας τις συναυλίες είναι κάτι σαν ένα οικογενειακό δείπνο! Είμαστε τόσο δεμένοι μαζί τους.

– Ας μιλήσουμε για το cover που κάνετε στο τραγούδι της Beyonce «Crazy in love». Πες μου τι έγινε ακριβώς. 

Kadebostan: Πριν από ένα χρόνο κάναμε στο τραγούδι αυτό μαζί με την Amina ένα cover. Είπαμε ας κάνουμε κάτι τέτοιο σε ένα τεράστιο hit με υπέροχη μουσική κι αποφασίσαμε αυτό. Το βγάλαμε κι επειδή ο κόσμος το λάτρεψε μας είπαν ότι πρέπει να το κάνουμε official. Ζητήσαμε τα δικαιώματα από την εταιρεία της και μας είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορείς ακόμα και να το πουλήσεις και να το κάνεις video clip. Τα πάντα. Όμως μετά από ένα χρόνο λάβαμε ένα τηλεφώνημα από μία μεγάλη εταιρεία στην Αμερική κι ότι θέλουν τα δικαίωματα για ένα trailer της νέας ταινίας «Fifty Shades Of Grey» κι είπαμε ναι, θα είναι ενδιαφέρον και μόλις κλείσαμε τη συμφωνία, δεν υπήρχε κανένα νέο. Έπειτα από μερικές μέρες έλαβα ένα tweet στο twitter που έλεγε, «Κάνατε όντως το τραγούδι για την ταινία;» Το κοιτάω και βλέπω να τραγουδάει η Beyonce πάνω στη μουσική μας. Δεν ήταν δίκαιο αυτό που συνέβη.

– Ήρθε στην παρέα μας και το κορίτσι του group, οπότε θα ήθελα να μου πεις, Amina, πώς γνωρίστηκατε οι δύο σας; 

Amina: Σε ένα bar ήταν η πρώτη φορά που γνωριστήκαμε official! Εγώ τότε εκεί τραγουδούσα. Έπειτα είπαμε γιατί δεν το δοκιμάζουμε και σε στουντιακό επίπεδο. Η πρώτη μας δουλειά ήταν το «Walking with a ghost»και στην αρχή ήταν να δουλέψουμε πάνω σε αυτό μόνο… Στην πορεία βγήκε και ένα ολόκληρο άλμπουμ και να’μαστε!

– Το τελευταίο σας άλμπουμ είναι το «Pop Collection». Πώς διαλέγετε τα τραγούδια σας; 

Kadebostan: Νομίζω ότι τα τραγούδια διαλέγουν εμάς. Πάντα δουλεύουμε σε πολλά και διάφορα είδη μουσικής. Όπως το τελευταίο μας single «Castle in the snow», μόλις το ακούσαμε νιώσαμε ανατριχίλα κι είπαμε ότι αυτό σίγουρα θα είναι μέσα στο δίσκο, αλλά και καινούργιο single.

– Πριν μπεις στην παρέα μας Amina, μιλούσαμε για το cover στο «Crazy in love» και το τι έγινε… Θα πάτε να δείτε την ταινία; 

Amina: Για να είμαι ειλικρινείς, χωρίς την μουσική μας δεν θα πάω να τη δω… Αυτό που έγινε δεν μου άρεσε!

Kadebostan: Πιστεύω ότι θα πάω, είμαι περίεργος για να δω το αποτέλεσμα!

– Amina, σε παρατηρώ τόση ώρα και βλέπω αυτά τα υπέροχα tattoos που έχεις. Πες μου την ιστορία πίσω από αυτά! 

Amina: Θέλεις όντως την ιστορία; Ουχου! Θέλουμε μία ολόκληρη μέρα να μιλάμε για αυτά! (γέλια) Είναι ένας όμορφος τρόπος να «στολίζω» τον εαυτό μου αλλά μέσω του σώματος μου. Και φυσικά εγώ διαλέγω τι και που ακριβώς θα το κάνω!

– Το αγαπημένο σου; 

Amina: Πραγματικά δεν ξέρω. Είναι τόσα πολλά και το κάθε ένα και διαφορετικό.

– Τι σας κάνει ευτυχισμένους; 

Kadebostan: Να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω πόσο ευλογημένος αλλά και τυχερός είμαι, που είμαι αυτό που είμαι και κάνω αυτό που αγαπώ. Να κάνω μουσική και να γνωρίζω πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Amina: Όντως, συμφωνώ απόλυτα, Είναι απίστευτο να βλέπεις ότι τα τραγούδια που γράφεις τα τραγουδάει ο κόσμος και σημαίνουν κάτι και για αυτούς όσο σημαίνουν κάτι και για εσένα. Είναι απίστευτο.

– Τι σας τρομάζει; 

Kadebostan: Δεν φοβάμαι τίποτα. Πιστεύω στην ζωή και σε ότι αυτή μπορεί να μου φέρει.

Amina: Νομίζω ότι φοβάμαι το να είμαι φοβισμένη. Γιατί όταν νιώθεις με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να πας μπροστά και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το να είσαι φοβισμένος είναι πολύ κακό πράγμα.

– Θέλω να δώσετε μία ευχή στους Έλληνες fans που θα έρθουν να σας δουν, αλλά και για αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν…

– Amina: Χαιρόμαστε τόσο πολύ που είμαστε εδώ και που θα δούμε πολλούς από εσάς σήμερα, αλλά και φυσικά διαβάζουμε τα σχόλια και τα μηνύματα σας στο facebook και στο twitter. Αν δεν μπορέσετε να έρθετε σας υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε ξανά και σας συναντήσουμε όλους!

Kadebostan: Όπως είπα και πριν έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο με τους Έλληνες fans γιατί ήταν από τις πρώτες χώρες που αγκιάλιασαν τη μουσική μας. Όταν ξέρεις ότι είναι τόσοι πολλοί και ότι σε περιμένουν σήμερα σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα ξεχωριστό και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Amina: Αν και πάντα τον δίνουμε, θέλουμε να δώσουμε ακόμα πιο πολλά! Απερίγραπτο συναίσθημα!

– Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! 

– Εμείς σε ευχαριστούμε που ήρθες μέχρι εδώ! 

Μαζί με τους Kadebostany

Αφήστε το σχόλιό σας