«Ενα Ταξίδι – Μια Αγκαλιά»… αληθινή για μικρούς μαθητές θα γίνει πραγματικότητα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου (Αεροπόρων 21), από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.  Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το 12ο Δημοτικό, η εθελοντική ομάδα «Α… όπως Αγάπη» και ο Σύλλογος Φίλων Σωτήρη Π. Περάκη. Αποδέκτες της «αγκαλιάς» θα είναι οικογένειες του Κερατσινίου με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα με προτεραιότητα εκείνες του Α’ Ειδικού Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Από τις 11 το πρωί ο Αι Βασίλης και ξυλοπόδαροι θα μοιράσουν πλούσια δώρα, ένα τεράστιο φουσκωτό καράβι θα εντυπωσιάσει τα μικρά παιδιά, η συγγραφέας Εύα Πετροπούλου – Λιανού θα αφηγηθεί τα όμορφα παραμύθια της και ο μάγος Antuan θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Στους μεγαλύτερους θα κρατήσει όμορφη συντροφιά η yoga γέλιου , τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα αντίκες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής, οι χαρούμενες νότες από τα Μουσικά Σύνολα Πανεπ. Πειραιά και bazaar.

Το μουσικό / συναυλιακό κομμάτι ξεκινά στις 15:00 κομμάτι και το αναλαμβάνουν οι καλλιτέχνες:

MC Yinka
Νέα Τάξη Πραγμάτων
Fort Bravo
Μέγας
Infinik & Άγρυπνος
Σκιές

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα βρίσκονται κουμπαράδες για οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά στον σκοπό της εκδήλωσης. Μια γιορτή αγάπης και προσφοράς, σε δύσκολες εποχές. Σας περιμένουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας