Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ένιωσε να τη παίρνουν στα σοβαρά για την μουσική της μέχρι την επιτυχία του ‘Good For You’ στα chart.

Άργησε πάλεψε αλλά κέρδισε την αναγνώριση η Selena Gomez. Η τραγουδίστρια του «Same Old Love» σε συνέντευξη στο Billboard είπε πως χρειάστηκε να φτάσει το «Good For You» στο νούμερο ένα για να κερδίσει επιτέλους την αναγνώριση που της αξίζει για τη μουσική της.

«Ήταν το τρίτο κομμάτι που άκουσα, ενώ έκανα τη γνωριμία με την Interscope. Το demo ήταν μόνο ο σκελετός, αλλά [συν-συγγραφείς] ο Justin (Tranter) και η Julia (Michaels) φέρουν αυτή την σεξουαλικότητα σε ό, τι αγγίζουν. Έχει έναν πολύ καλό τρόπο για να δούμε τις σχέσεις. Ξέρω ότι δεν θεωρήθηκα κατ ‘ανάγκην ως καλλιτέχνης, οπότε αυτό το νούμερο ένα είναι η επικύρωση.»

selena-gomez-revival-cover-art

Το νέο της άλμπουμ «Revival» συμβολίζει μία νέα, πιο ώριμη φάση στη ζωή της Selena, και η τραγουδίστρια σίγουρα αισθάνθηκε την πίεση να κάνει ένα κορυφαίο άλμπουμ.

Όπως είπε: «Είχα βάλει τόση πίεση στον εαυτό μου, υπολογίζοντας τι το άλμπουμ μου επρόκειτο να είναι, ήμουν εξουθενωμένη όταν ξεκίνησα την ηχογράφηση. Γι ‘αυτό μπορείτε να ακούσετε ραγίσματα στη φωνή μου, αλλά το τραγούδι έγινε για αυτό συναίσθημα δεν είχα συνειδητοποιήσει πως θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ»

Το «Good For You» έχει γίνει μια από τις πιο μεγάλες και «ψυχοπονιάρικες» επιτυχίες της Selena Gomez και εμείς αγαπάμε αυτήν την νέα της πλευρά.

Αφήστε το σχόλιό σας