Ευτυχία
Ευτυχία

Η Ευτυχία, μια νέα παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο έκανε το ντεμπούτο της με το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» το οποίο ερμηνεύει με την συνοδεία του Mr. Sound. Το βίντεο κλιπ ακολουθεί μια άκρως δυναμική πορεία καθώς μέσα σε 2 μήνες έχει φτάσει σχεδόν τις 180.000 προβολές στο YouTube, αριθμός που αυξάνεται συνέχεια, κάτι που είναι προφανές και από τις δηλώσεις της Ευτυχίας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες και ήδη υπάρχει ένα κενό… 100.000 θεάσεων!

Με τις αποκλειστικές της δηλώσεις στο Hit Channel η Ευτυχία μας αποκαλύπτει την χαρά της για την επιτυχία του «Για Πάντα Μαζί» και διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την δημιουργία του αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια. Διαβάστε αναλυτικά:

 

Γειά σου Ευτυχία! Πως νιώθεις για το δυναμικό σου ντεμπούτο με το «Για πάντα μαζί»;
Καλησπέρα σας! Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν κάτι που έγινε πολύ ξαφνικά, ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμαζα και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε!

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Mr. Sοund;
Η συνεργασία με το Λάμπρο (MrSound) προέκυψε εντελώς τυχαία. Εκείνος έψαχνε γυναικεία φωνή για να συμμετέχει στη νέα του δουλειά, εγώ έψαχνα να βρω μία καλή ευκαιρία να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με το τραγούδι και μπορώ να πω ότι τη βρήκα!

Λαμβάνεις σχόλια από τον κόσμο; Γενικά πως σου φαίνεται αυτή η δημοσιότητα;
Λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια απ’ τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτο!Χαίρομαι που η πρώτη μου προσπάθεια στο τραγούδι είχε τέτοια ανταπόκριση και απολαμβάνω να ακούω ανθρώπους να μου λένε ότι τους συνόδευσε σε ωραίες τους στιγμές μες στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Οι 170.000 επισκέψεις στο YouTube ήταν και που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την αποδοχή του κόσμου.

Ετοιμάζεις κάτι καινούριο, καλλιτεχνικά;
Προς το παρόν κάνω πολλές πολλές πρόβες, αλλά σύντομα θα ακούσετε νέα δουλειά από εμένα!
Εύχομαι καλή συνέχεια στο site σας, πολλά φρέσκα καλλιτεχνικά νέα και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Ευχαριστούμε την Ευτυχία για τις δηλώσεις της και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δείτε το βίντεο κλιπ:

Αφήστε το σχόλιό σας