Με εφόδιο την κατάκτηση της πρωτιάς στο ελληνικό Airplay Chart μπαίνει η Γιάννα Τερζή στην τελική ευθεία για τη φετινή Eurovision.

Η Γιάννα Τερζή μετρά αντίστροφα για τον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τον καλύτερο οιωνό να τη συνοδεύει.

Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός της Ευρώπης θα διεξαχθεί φέτος στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί και θα ερμηνεύσει στη σκηνή ονομάζεται «Όνειρό Μου».

Σε μουσική και στίχους που υπογράφουν από κοινού Γιάννα Tερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου, το «Όνειρό Μου» αποτελεί ένα διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τα παραδοσιακά και τα βαλκανικά στοιχεία κυριαρχούν στο ηχόχρωμα του τραγουδιού.

Δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision, το «Όνειρό Μου» κατακτά εντυπωσιακά την κορυφή στο ελληνικό Airplay Chart, θέτοντας τις καλύτερες βάσεις για την απαιτητική συνέχεια.

Αθροιστικά, το τραγούδι έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Η Γιάννα Τερζή θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα λάβει χώρα την Τρίτη 8 Μαΐου. Στον πρώτο ημιτελικό θα συμμετάσχει και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα. Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 12 Μαΐου και όλοι ευχόμαστε να δώσουν το «παρών» και οι δύο χώρες.

Το «Όνειρό Μου» κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας