Η Γιάννα Τερζή έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού κοινού ενόψει της συμμετοχής της στη Eurovision της Λισαβόνας.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η ΕΡΤ και η Panik Records ανακοίνωσαν επισήμως ότι η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό Μου».

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Γιάννα Τερζή είχε την ανάγκη να γράψει ένα τραγούδι που θα εξέφραζε τη νοσταλγία και την ευγνωμοσύνη της προς τη χώρα της.

Έτσι, προέκυψε το τραγούδι «Όνειρό Μου», μία mid-tempo μπαλάντα με δυνατά παραδοσιακά και βαλκανικά στοιχεία που παρουσιάζουν ένα διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων.

Τη μουσική υπογράφει η Γιάννα Τερζή, τους στίχους η ίδια και ο Άρης Καλημέρης, ενώ την παραγωγή/ενορχήστρωση ανέλαβαν οι Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου. Ένα τραγούδι που έρχεται δυναμικά από την Panik Records να κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των Eurovision Fans.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, το «Όνειρό Μου» ανέβηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στο ελληνικό iTunes, αλλά και στο Νο1 των τάσεων στο YouTube όπου διατηρείται μέχρι σήμερα.

Το επόμενο επίτευγμα για τη Γιάννα Τερζή και την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision είναι η συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου προβολών στο επίσημο βίντεο του «Όνειρό Μου» στο YouTube μέσα σε μόλις έξι ημέρες.

Ο 63ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Μάιο στη Λισαβάνο της Πορτογαλίας. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος του, την Τρίτη 8 Μαΐου, όπου 19 χώρες θα διεκδικήσουν τα πολυπόθητα εισιτήρια για το μεγάλο Τελικό της 12ης Μαΐου.

Ακούστε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει
η Γιάννα Τερζή την Ελλάδα στην Eurovision

Γιάννα Τερζή - Yianna Terzi - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας