Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της Eurovision.

Το επίσημο κανάλι της Eurovision εξασφάλισε αποκλειστικό οπτικό υλικό από τις πρόβες της Τάμτα και των χορευτών της στη Στοκχόλμη.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ερμηνεύοντας το τραγούδι «Replay», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ένα μήνα πριν τον πολυαναμενόμενο πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετέχει η Τάμτα και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, οι πρόβες αρχίζουν να αποκτούν εντατικούς ρυθμούς.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες στη Στοκχόλμη και μίλησε στην κάμερα της Eurovision. «Κατάγομαι από τη Γεωργία, ζω στην Ελλάδα και εκπροσωπώ την Κύπρο. Αυτή είναι η περίληψη», είπε για να περιγράψει συνοπτικά την προσωπική διαδρομή της.

«Είναι ένα pop τραγούδι, ένα upbeat τραγούδι. Το αγαπώ και αρέσει και στα αγόρια μου (σ.σ. στους χορευτές της). Ελπίζω να σας αρέσει και να το αγαπήσετε και εσείς», σχολίασε για το «Replay» που είναι ήδη ανάμεσα στους eurofans μία από τις αγαπημένες συμμετοχές της φετινής Eurovision.

Στο ερώτηση «γιατί με την Κύπρο;», η Τάμτα απάντησε: «Επειδή αγαπώ την Κύπρο. Η Κύπρος είναι το ίδιο για εμένα. Είχα πρόταση για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την Κύπρο και απλά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί με όλους εσάς.»

Στη συνέχεια το fashion icon του ελληνικού πενταγράμμου σύστησε τους χορευτές της, οι οποίοι κατάγονται από τη Σουηδία και έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενες διοργανώσεις της Eurovision.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή της Eurovision τέσσερις άνδρες. Η σκηνοθετική επιμέλεια της κυπριακής συμμετοχής έχει ανατεθεί στην καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια Sacha Jean-Baptiste, η οποία διαθέτει πολύτιμη εμπειρία σχετικά με το διαγωνισμό.

Στο τέλος του βίντεο οι χορευτές παρουσίασαν ένα πολύ μικρό απόσπασμα από τη χορογραφία του «Replay».

Η Τάμτα θα εμφανιστεί πρώτη στον Πρώτο Ημιτελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας