Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Katerine Duska στη σκηνή της Eurovision.

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Katerine Duska, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal, έλαβε το χρίσμα της ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση.

Η Ελληνο-καναδή ερμηνεύτρια, η αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, πορεύεται με σύμμαχο την ώριμη και αναμφίβολα εντυπωσιακή χροιά της, χωρίς να φοβάται τη σύγκριση, ενώ καταθέτει στις ερμηνείες της το μεγαλείο της φωνής της.

Η Katerine Duska κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τον παρθενικό δίσκο της «Emdobiment» και τραγούδια όπως το «One In A Million» και «Fire Away».

Τώρα έφτασε η στιγμή να γνωρίσει το σπάνιο χάρισμα της το ευρωπαϊκό κοινό.

Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει η Katerine Duska στη σκηνή του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ τον προσεχή Μάιο τιτλοφορείται «Better Love». Η νεαρή ερμηνεύτρια υπογράφει το τραγούδι μαζί με τον εξίσου ταλαντούχο Leon Of Athens, βραβευμένο με το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό μουσικής.

Το «Better Love» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal την Τετάρτη 6 Μαρτίου και άμεσα θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε ολόκληρη την Ευρώπη και την ελληνική διασπορά, μέσω της διαδικτυακής εκστρατείας προώθησης που θα υλοποιηθεί.

Η Katerine Duska θα διαγωνιστεί στο δεύτερο σκέλος του πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2019 την Τρίτη 14 Μαΐου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας