Το σλόγκαν της επόμενης Eurovision αποκαλύπτεται 200 ημέρες πριν το μεγάλο τελικό.

«Τόλμησε να ονειρευτείς!» («Dare to Dream!»), θα είναι το σύνθημα του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ.

Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και λαμπερά πάρτι με διάσημους καλεσμένους και φυσικά πολλή μουσική.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της EBU, Jon Ola Sand, «το φετινό σύνθημα συνδυάζει τη διαφορετικότητα με την ενότητα».

Ο Νορβηγός πρόσθεσε ακόμη ότι το «να μπορείς να κερδίσεις τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για ένα παγκόσμιο κοινό είναι κάτι που αξίζει το όνειρο. Αυτό έκανε η Netta το περασμένο έτος, όταν εμφανίστηκε στη Λισαβόνα», σχολίασε.

Netta - Israel - Eurovision 2018 - winner - Hit Channel
Η νικήτρια της 63ης Εurovision, η Ισραηλινή Netta Barzilai.

«Πήγε σε αυτή τη σκηνή με ένα όνειρο να φέρει πίσω στο Ισραήλ το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision. Και πέτυχε», είπε ο Εκτελεστικός Επόπτης της διοργάνωσης.

« Και τον ερχόμενο Μάιο, στο Τελ Αβίβ, θα συναντηθούμε όλοι για να γιορτάσουμε τις καλές αξίες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και θα το κάνουμε, με τη βοήθεια του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού KAN και της ομάδας του Ισραήλ», ολοκλήρωσε ο Jon Ola Sand.

Μέχρι σήμερα 39 χώρες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν μέρος στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ η Βουλγαρία λέει το δικό της «όχι» μετά την επιστροφή της στο θεσμό το 2014.

 

Αφήστε το σχόλιό σας