Ώρα για το Μεγάλο Τελικό της Eurovision με την Demy και το «This Is Love»! Δείτε την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.

Η Demy ανέβηκε στην επιβλητική σκηνή της Eurovision, στο Μεγάλο Τελικό, μάγεψε και κέρδισε το χειροκρότημα, μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης.

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου πέφτει η αυλαία του 62 Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision με τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού.

Ύστερα από την περυσινή νίκη της, διοργανώτρια χώρα είναι για εφέτος η Ουκρανία. Ο διαγωνισμός λαμβάνει μέρος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου.

26 χώρες συμμετέχουν συνολικά στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision, διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο. Το δικό μας ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρουσία της Ελλάδας με την Demy και της Κύπρου με τον Hovig, οι οποίοι προηγουμένως πέρασαν επιτυχώς από τον Πρώτο Ημιτελικό της Τρίτης 9 Μαΐου, κερδίζοντας την πρόκριση.

Η Demy, εκπρόσωπος των ελληνικών χρωμάτων γι’ αυτή τη χρονιά, εμφανίστηκε 15η στη σειρά επάνω στη σκηνή του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, όπως είχε προκύψει από την απόφαση των διοργανωτών, μαγεύοντας με την παρουσίαση του «This Is Love» τους χιλιάδες θεατών που είναι παρόντες στο Κίεβο και σίγουρα τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούν σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Τη νεαρή τραγουδίστρια πλαισίωναν δύο ταλαντούχοι χορευτές, ο Ιάσονας Μανδηλάς και ο Μάρκος Γιακουμόγλου.

Τη σκηνοθεσία – χορογραφία της ελληνικής αποστολής έχει επιμεληθεί ο «μάγος» της Eurovision, Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το «This Is Love» υπογράφουν ο δημιουργός των αμέτρητων επιτυχιών Δημήτρης Κοντόπουλος (συνθετικά) και ο John Ballard με τη Romy Papadea (στιχουργικά).

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Demy στο Μεγάλο Τελικό, καθώς αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τη λήξη του διαγωνιστικού σκέλους και φυσικά την έκβαση της ψηφοφορίας!

Δείτε επίσης:
Γνωρίστε τα τραγούδια του Μεγάλου Τελικού της Eurovision

Eurovision Song Contest - Kyiv 2017 - Celebrate Diversity - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας