Τα πρώτα δείγματα των τραγουδιών του ελληνικού τελικού της Eurovision για το 2015 αποκαλύφθηκαν!

Μόλις χθες (17/2) έγιναν γνωστά τα ονόματα των καλλιτεχνών που διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την αυστριακή πρωτεύουσα όπου θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision, 60ος στην ιστορία του θεσμού.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι κατά αλφαβητική σειρά οι: Θωμαή Απέργη & Legend (Panik Records),  Μαρία Έλενα Κυριάκου (Minos EMI / Universal), Barrice (Spicy), C:Real (Feelgood Records) και Shaya (Planetworks).

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2015 – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ελληνικού τελικού! #photo

Η επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ ο ελληνικός τελικός της Eurovision θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο «Έναστρον». Το ρόλο των παρουσιαστριών θα κατέχουν οι Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το συμβάν να μεταδίδεται απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ σε μία κοινή διοργάνωσή της με το Mad TV.

Η ιστοσελίδα oikotimes.com, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα τεκταινόμενα του δημοφιλέστατου διαγωνισμού τραγουδιού, μας παρουσιάζει τα teasers των κομματιών των πέντε καλλιτεχνών όπως αυτά αποκαλύφθηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού προγράμματος της ΝΕΡΙΤ!

Άκουσέ τα παρακάτω!

Αφήστε το σχόλιό σας