Η ώρα για το φετινό ελληνικό τελικό όπου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας στον 59ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision πλησιάζει!

Αφού μάθαμε πριν λίγες ημέρες τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα αναμετρηθούν στη σκηνή για την ελληνική εκπροσώπηση, προετοιμαζόμαστε πλέον για την πρώτη επίσημη ακρόαση των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν τη ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Οι Panik και Platinum Records και ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός Mad έχουν αναλάβει για δεύτερη χρονιά τη διοργάνωση του εθνικού τελικού και ο  Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία, η Josephine με τον Mark Angelo και οι Freaky Fortune μαζί τον Riskykidd έχουν μπει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών τους. Την προσεχή Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου αναμένεται να παρουσιάσουν σε πρώτη μετάδοση στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό τα τραγούδια με τα οποία θα προσπαθήσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήρια για τους ημιτελικούς του θεσμού.

Η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει το απόγευμα εκείνης της ημέρας μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα της Δημόσιας Τηλεοράσεως (ΔΤ), στις 19:30, σε ειδική εκπομπή που θα προβληθεί γι’ αυτόν το σκοπό με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Μαγγανιά.

Το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει μία πρώτη γεύση των τραγουδιών το πρωί της ίδιας ημέρας, της 5ης Μαρτίου, μέσω της εκπομπής «Επικαιρότητα» της ΔΤ που μεταδίδεται στις 10:00.

Ο ελληνικός τελικός από την άλλη όπου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας που θα ταξιδέψει ως τη Κοπεγχάγη και θα ανέβει στη σκηνή του B&W Hallerne θα λάβει χώρα την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 21:00, στο Acro, με παρουσιαστές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Δέσποινα Βανδή και το Γιώργο Καπουτζίδη και ζωντανή μετάδοση από τη ΔΤ.

Αφήστε το σχόλιό σας