Η Ελληνική Αποστολή ταξιδεύει στην Ευρώπη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να διαγωνιστεί στον φετινό Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη!

Οι Freaky Fortune και o RiskyKidd με το τραγούδι «RISE UP» ήταν οι μεγάλοι νικητές του Ελληνικού Τελικού!

Οι (νεαροί και ταλαντούχοι Freaky Fortune Νικόλας Ραπτάκης — vocals & Θεόφιλος Πουζμπούρης — producing) και Riskykidd (rap), είναι πανέτοιμοι να φορέσουν τα χρώματα της γαλανόλευκης και να δουλέψουν σκληρά για να βάλουν όλη την Ευρώπη στο RISE UP mood!

«Rise up» είναι ο τίτλος της συμμετοχής της Ελλάδας στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ακούστε τη προσεκτικά…Γιατί η συμμετοχή μας, έχει από πρόθεση, μια ιδιαίτερη σημασία: «Get off the ground, jump out of what keeps you down. Rise up» Ένα σύνθημα που υποδηλώνει ότι είμαστε και παραμένουμε όρθιοι, αισιόδοξοι και γι’ αυτό θα τα καταφέρουμε!»

Ένα τραγούδι που συνδυάζει πολλά μουσικά στοιχεία dance, balcan και rap και έχει ένα βασικό στόχο: να ξεσηκώνει την Ευρώπη και να θυμίσει σε όλους πως δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και να βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Από την Παρασκευή οι χώρες θα ανεβαίνουν στη σκηνή για είκοσι λεπτά με τη σειρά που θα τις δούμε στον ημιτελικό. Το Rise Up ξαναπαίρνει θέση το το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 19:20.

Στις 7 του Μάη, μία μέρα πριν τον β΄ ημιτελικό στον οποίο εμφανίζεται η χώρα μας, η αποστολή μας αλλά και οι ΄’αντίπαλοί» της θα κάνουν δύο πρόβες -η πρώτη «dress rehearsal» με τα ρούχα που θα φορεθούν δηλαδή στη ζωντανή παρουσίαση ,θα γίνει από τις 16:00 έως τις 18:30 και η δεύτερη από τις 22:00 έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα.

Η πρόβα τζενεράλε θα γίνει την Πέμπτη, 8 Μαΐου -λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, μεταξύ 16:00 και 18:00-, με τον διαγωνισμό να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα της Νέας τηλεόρασης στις 22:00 το βράδυ.

Αφήστε το σχόλιό σας