Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν ακούσουμε και δούμε επίσημα, την Τετάρτη 5/3, τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη σκηνή του B&W Hallerne στην Κοπεγχάγη όπου τον προσεχή Μάιο θα λάβει χώρα ο 59ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία, η Josephine και ο Mark Angelo και οι Freaky Fortune με τον Riskykidd προετοιμάζονται για τη «μάχη» που θα δώσουν το βράδυ της 11η Μαρτίου στο «Acro», ημερομηνία και μέρος που θα διοργανωθεί ο εθνικός τελικός του διαγωνισμού και όπου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας.

Eurovision 2014 | Πότε θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού;

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών αποκαλύπτονται οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών που θα «παλέψουν» για τη ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής:

Κώστας Μαρτάκης  «Κανένας δεν με σταματά»
Μουσική – Στίχοι: Ηλίας Κόζας (Koza Mostra)
Platinum Records

Κρυσταλλία  «Πεταλούδα στην Αθήνα»
Μουσική: Νίκος Αντύπας
Στίχοι: Άρης Δαβαράκης
Platinum Records

Mark Angelo feat. Josephine  «Dancing Night»
Μουσική – Στίχοι: Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris
Panik Records

Freaky Fortune feat. Riskykidd – «Rise Up»
Μουσική: Freaky Fortune
Στίχοι: Freaky Fortune – Riskykidd
Panik Records

Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση  των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης, «Επικαιρότητα», 10 – 12 το πρωί.

Τα τραγούδια μεταδόθηκαν επίσημα για πρώτη φορά και μπορείτε να τα ακούσετε και να τα δείτε οπτικοποιημένα εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας