Στα  πλαίσια μιας ταινίας μικρού μήκους με script , σενάριο , και ιστορία  που αγγίζει το άπειρο της φαντασίας,  o Etostone δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο κλιπ, μαζί με την βοήθεια ενός νέου ταλαντούχου σκηνοθέτη, του Κώστα Καρύδα.

Έξι  χώρες συνεργάστηκαν για να τελειοποιήσουν το έργο αυτό,  με πολλές ώρες γυρισμάτων, special fx, editing και χρονοβόρα rendering. Δημιουργήθηκε ακόμα και ένα ξεχωριστό comic που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή  του βίντεο κλιπ. Δημιουργός  της ιστορίας ο Etostone και σχεδιαστής του κόμικ ένας απο τους πιο αναγνωρισμένους στον χώρο αυτό από την γνωστή ιστοσελίδα «Deviant Art», ο Genzoman. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει το επίσημο comic  των «300» από την ομώνυμη πετυχημένη ταινία. Μαζί του επίσης οι ταλαντούχοι σχεδιαστές  Brian Valeza & Pj Garcia που ανέλαβαν το εσωτερικό σχεδιασμό του comic.

Etostone γνωστός και σαν Ταγκάλογλου Παύλος θεωρείται μία δυναμική παρουσία στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής με πολλά θετικά σχόλια από αρκετά γνωστά περιοδικά στο χώρο όπως DJ Mag (UK), IDj Mag (UK), M8 (UK), Rinse Mag (USA), Freeze Mag (Greece), Nights (Romania) , Makesomenoise (Italy) , καθώς τα κομμάτια του έχουν φτάσει στα playlist του BBC Radio 1 , στον 94.7 και στην εκπομπή του Paul Oakenfold, WKNC (USA) και πολλά άλλα.

Φτάνοντας στην παγκόσμια λίστα του DJ Mag Τop 150 για δύο συνεχόμενες χρονιές και έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 130 κομμάτια παγκοσμίως σε διάφορα είδη μουσικής καθώς επίσης έχει γράψει κομμάτια για pop stars, soundtracks, ντοκιμαντέρ  ο Etostone παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο στη μουσική βιομηχανία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας