Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα απο ένα μοναδικό project που έχει ετοιμάσει o Etostone ,βασισμένο στην μεγάλη επιτυχία “For Eternity” καθώς κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανά γίνει ποτέ!

Το πολύ επιτυχημένο μουσικό βίντεο , έφτασε να κατακτήσει τον κόσμο καθώς είδη έχει φτάσει τις 2.200.000 προβολές στο youtube,να ακούγεται σε πολλές χώρες μέσα από πολύ γνωστά μουσικά κανάλια και δίκτυα όπως το MTV worldwide. Έχει ακουστεί σε εκπομπές του MTV και συγκεκριμένα στα reality shows «Beauty School Cop Outs» , και ‘The Valleys» που μεταδίδονται ανά τον κόσμο

Αυτή την φορά ο Etostone έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ιστορία θα συνεχιστεί και θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα σπάνιο smartphone game το οποίο δημιουργεί με την δικιά του ομάδα και την δικιά του εταιρεία παραγωγής Eonia Dreams. Ετοιμάζει επίσης το επόμενο μουσικό κομμάτι αλλά και το βίντεο κλιπ του “For Eternity 2”, για να δέσει όλο αυτό το φαντασμαγορικό project που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και μας βεβαιώνει απόλυτα ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

For-Eternity-the-game

Σε μια τέτοια ξεχωριστή προσπάθεια ο Etostone μας καλεί να συμμετάσχουμε ενεργά και να υποστηρίξουμε το project αυτό μέσω του funding campaign που μόλις ξεκίνησε στην γνωστή ιστοσελίδα Indiegogo.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει ο ίδιος ο Etostone προσωπικά και να δείτε επίσης τα πρώτα επίσημα πλάνα απο σκηνές μέσα στο παιχνίδι , το trailer του παιχνιδιού και για πρώτη φορά τα backstage απο τα γυρίσματα του επιτυχμένου βίντεο κλιπ “For Eternity”. Μην ξεχνάτε το «For Eternity» παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής , ιστορίας , βίντεο κλιπ , ένα μαγικό comic και τώρα ένα καταπληκτικό smartphone game μου έρχεται να συμπληρώσει την ιστορία του . Μια ιστορία που ο Etostone ξεκίνησε να γράφει 3 χρόνια πριν , παρουσίασε για πρώτη φορά μέρος της ιστορίας αυτής στο μουσικό του βίντεο μαζί και με το comic book .

Αφήστε το σχόλιό σας